19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Fuze Case επαναφέρει το κλασικό 3.5mm audio input jack στο iPhone 7!

    Μία από τις “εκπλήξεις” (μάλλον δυσάρεστες θα λέγαμε) του iPhone 7 και iPhone 7 Plus είχε να κάνει με την αφαίρεση της κλασικής audio-in υποδοχής των 3.5mm. Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και προβληματισμό σε εκατομμύρια users που είδαν πλέον το νέο iPhone να μην μπορεί να δεχθεί απλά ακουστικά και hands-free με τον παραδοσιακό τρόπο, όπως άλλωστε συμβαίνει με χιλιάδες smartphones εκεί έξω.

    fuze-case-2

    Παρόλα αυτά, εάν ανήκετε στους λάτρεις του πατροπαράδοτου audio input jack υπάρχουν λύσεις (κι όχι δεν αναφερόμαστε στο να ανοίξετε μία τρύπα με τρυπάνι στο iPhone σας) αλλά με το να προσαρμόσετε σε αυτό την Fuze Case, μία ειδικά σχεδιασμένη θήκη, η οποία ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε την κλασική audio input υποδοχή στη συσκευή σας. Η Fuze Case έρχεται με ένα επιπρόσθετο headphone jack, απελευθερώνοντας την lightning port του iPhone 7, ενώ παράλληλα χρησιμεύει και ως μπαταρία, η οποία κρατάει φορτισμένο το κινητό σας. Η εν λόγω case μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη ωστόσο έχει και ένα αρνητικό, καθώς αφαιρεί την water resistant δυνατότητα του iPhone 7 (από ότι φαίνεται δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή). Οι δημιουργοί της Fuze Case ζητούν την χρηματική υποστήριξη των users, για αυτό και τρέχουν μία καμπάνια στο Indiegogo, η οποία μάλιστα στέφθηκε ήδη από επιτυχία, συγκεντρώνοντας παραπάνω από 60.000$. Δείτε και το video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

    https://youtu.be/XIvFrO5tajE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles