18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Φωνάζουν οι Γάλλοι για τα πριμ των ποδοσφαιριστών στο Euro

    Οι Γάλλοι μπορεί να έμειναν εκτός συνέχειας Euro 2012 με την ήττα τους στον προημιτελικό με την Ισπανία, ωστόσο οι παίκτης της Εθνικής τους ομάδας θα εισπράξουν για την πορεία τους το ποσό των 100.000€ ως μπόνους από τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το θέμα δεν έχει περάσει απαρατήρητο στη χώρα με τον βουλευτή, μάλιστα, Olivier Faure, να δηλώνει ανοιχτά την αντίθεσή του.

    «Πολλοί συμπατριώτες μας θα αναρωτηθούν γιατί πληρώνουμε τόσα πολλά σε κάποιους που σέβονται το κοινό τόσο λίγο. Όταν ο γαλλικός λαός βλέπει την ώρα που η αγοραστική του ισχύς μειώνεται, οι διεθνείς να τσεπώνουν 100.000€ στο τέλος της διοργάνωσης χωρίς να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό για το κοινό αίσθημα, είναι πολύ οδυνηρό», ήταν τα λόγια του Faure, στενού συνεργάτη του προέδρου Francois Hollande.

    Την ίδια στιγμή οι Γάλλοι διεθνείς παρουσιάστηκαν σκυθρωποί κατά την άφιξή τους στο Παρίσι χωρίς διάθεση οι περισσότεροι να χαιρετίσουν τον κόσμο που τους περίμενε και να υπογράψουν αυτόγραφα. Ο δε Samir Nasri αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Εθνικής Γαλλίας για δύο χρόνια (!) μετά το επεισόδιο που είχε με συμπατριώτη του δημοσιογράφο…

    Πηγή: Yahoo

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles