BREAKING

G Pad. Το 4G tablet της LG κυκλοφορεί στην Ευρώπη!

Η LG ανακοίνωσε ότι από σήμερα (14/8) θα αρχίσει η διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά του LG G Pad των 8 ιντσών, το οποίο προσανατολίζεται στους mid-range users. Την Ευρώπη αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής και της Ασίας.

LG-G-Pad-8

Ρίχνοντας μία ματιά στα tech specs του, καθίσταται σαφές ότι το G Pad αποτελεί μία άκρως αξιόπιστη λύση που συνδυάζει άριστη ποιότητα κατασκευής και ικανοποιητικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα, το G Pad με διαγώνιο 8 ιντσών προσφέρει ανάλυση στα 1280x800 pixels και στην καρδιά του χτυπάει ένας quad-core επεξεργαστής, ο οποίος τρέχει στα 1.2GHz και συνοδεύεται από 1GΒ εσωτερικής μνήμης RAM. Το εν λόγω tablet έρχεται με 16GB αποθηκευτικού χώρου, όμως για τους χρήστες που αναζητούν παραπάνω χωρητικότητα η LG προέβλεψε και πρόσθεσε υποστήριξη κάρτας MicroSD. Επιπλέον, το G Pad έρχεται με μία κύρια κάμερα στα 5 Megapixel, καθώς επίσης και μπροστινή κάμερα στα 1.3 Megapixel, η οποία δύναται να καλύψει με ευκολία τις ανάγκες των χρηστών σε βίντεο κλήσεις. Επιπλέον, το G Pad διαθέτει λειτουργικό Android 4.4 KitKat, καθώς επίσης και μία αρκετά δυνατή μπαταρία με χωρητικότητα στις 4.200mAh που παρέχει αρκετές ώρες αυτονομίας, χωρίς να απαιτείται η φόρτιση της συσκευής. Τέλος, το LG G Pad διαθέτει την λειτουργία Knock On, η οποία αποτελεί μία πατενταρισμένη τεχνολογία της LG.

lgp2

Το G Pad των 8 ιντσών θα παρέχει υποστήριξη για 4G και εάν διατεθεί στην αγορά με μία αρκετά ανταγωνιστική τιμή, τότε σίγουρα θα αποτελέσει μία εξαιρετική πρόταση για τους καταναλωτές που ψάχνουν ένα tablet, το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment