21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    G-Shock GBA-400. To μουσικό “έξυπνο” ρολόι της Casio!

    Η Casio ανακοίνωσε πρόσφατα το G-Shock GBA-400, ένα Bluetooth smartwatch, το οποίο αντί να ασχολείται με την καταγραφή των βιορυθμών και να ενημερώνει τον χρήστη του απλώς με προειδοποιήσεις εστιάζει περισσότερο στη μουσική, καθώς μία από τις πιο βασικές λειτουργίες του ρολογιού της Casio είναι να παίζει μουσική, αλλά και να αναγνωρίζει τη μουσική που ακούγεται στο περιβάλλον.

    G-SHOCK-GBA-400-Watch-image-2

    Το G-Shock GBA-400 της Casio (που όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βασίζεται σε ένα πιο κλασικό design), μπορεί να συνδεθεί με μεγάλη ευκολία με iPhone και με μία σειρά από Android συσκευές, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη του να ελέγχει την ένταση και την επιλογή των μουσικών κομματιών (μέσω ενός ειδικού κυκλικού button, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με το περιστροφικό κουμπί ελέγχου του Apple Watch). Μάλιστα, το G-Shock GBA-400 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την εφαρμογή G Mix, η οποία όχι μόνο ελέγχει τα μουσικά κομμάτια, αλλά παράλληλα δύναται να προσθέσει μία σειρά από live audio effects. Επιπλέον, η συσκευή της Casio εμφανίζει τις ονομασίες των κομματιών, όπως επίσης και άλλες πληροφορίες μουσικού περιεχομένου. Το GBA-400 φέρει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σειράς G-Shock, προσφέροντας αντοχή στο νερό σε βάθος 200 μέτρα, 5 διαφορετικούς τύπους alarm, αντίστροφη μέτρηση κ.α. casio_g_shock_gba_400_3

    Το έξυπνο ρολόι της Casio μπορεί να συνδεθεί με iPhone 5S, 5C, 5 και iPhone 4S, όπως επίσης και με τα Galaxy S5, S4 και Note 3. Το Casio GBA-400 θα στοιχίζει περίπου στα 200 δολάρια και αναμένεται να βρίσκεται στην αγορά μέσα στον Οκτώβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles