16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    G305 Logitech Review: “Το mouse που κάνει το gaming… εμπειρία”!

    Αναζητώντας τις καλύτερες επιδόσεις για κάθε gamer αλλά και πωρωμένο χρήστη υπολογιστή που ψάχνει το καλύτερο από τα αξεσουάρ του, η Logitech, με το ιδιαίτερα βαρύ όνομα που διαθέτει στο χώρο των περιφερειακών, έχει πάντα διαθέσιμες τις λύσεις εκείνες που θα αναβαθμίσουν το σετ που έχετε στο σπίτι σας. Μία από αυτές σας παρουσιάζουμε σήμερα και πρόκειται για το G305, ένα ασύρματο ποντίκι για gaming με τεχνολογία LIGHSPEED, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς.

    Το Logitech G305 Lightspeed είναι εξαιρετικά ελαφρύ με βάρος μόλις 99 γραμμάρια, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στην ειδική σχεδίαση των μηχανικών μερών του, αλλά και την αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας. Διαθέτει τον επαναστατικό νέο οπτικό αισθητήρα HERO 12.000dpi που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και δεκαπλάσια ενεργειακή αποδοτικότητα σε σχέση με τους αισθητήρες προηγούμενης γενιάς.

    Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη που επιτρέπει την αποθήκευση έως 5 προφίλ με έως 5 επίπεδα DPI το καθένα. Να σημειωθεί ότι η ανθεκτική και ελαφριά σχεδίαση μικρού μεγέθους, καθώς και η ενσωματωμένη θήκη για το νανοδέκτη USB, αναδεικνύουν το G305 σε ιδανικό αξεσουάρ για τα ταξίδια σας, αλλά και (σε αυτή την περίοδο) τις μικρές αποδράσεις εκτός σπιτιού.

    Το εντυπωσιακό και έξυπνο περιφερειακό της Logitech είναι, επιπλέον, ασύρματο καθώς αξιοποιεί την τεχνολογία LIGHTSPEED, που αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση σύνδεσης με επιδόσεις παρόμοιες με αυτές των ενσύρματων ποντικιών. Το Logitech G305 Lightspeed διαθέτει κύριους διακόπτες (αριστερά και δεξιά) ειδικά σχεδιασμένους ώστε να έχουν διάρκεια ζωής 10 εκατομμυρίων κλικ. Θα βρείτε επιπλέον ένα μεσαίο κουμπί, ένα κουμπί DPI, καθώς και δύο πλαϊνά κουμπιά τα οποία μπορείτε να προγραμματίσετε με βάση τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας το Logitech Gaming Software (LGS).

    Πρέπει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη μηχανικής πίεσης και το ότι διαθέτει διαχωρισμένα κουμπιά προσφέρει σταθερότερη απόκριση των κύριων κουμπιών δεξιά και αριστερά, αλλά και μικρότερη δύναμη για κάθε κλικ. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνει κορυφαία απόκριση και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας χρήση, ακόμη και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

    Η αυτονομία του G305 Lightspeed είναι εξαιρετική και επιτυγχάνεται λόγω της άψογης διαχείρισης ενέργειας που προσφέρει τόσο η τεχνολογία Lightspeed όσο και ο αισθητήρας HERO. Έτσι, προσφέρει έως και 250 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας με μία μόλις μπαταρία AA, αλλά τα καλύτερα νέα είναι ότι μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να αντέχει έως 9 μήνες τυπικής χρήσης στη λειτουργία αντοχής, κάνοντας τη σχετική επιλογή μέσω του Logitech Gaming Software. Σας ειδοποιεί μάλιστα όταν η ισχύς της μπαταρίας φτάσει στο 15%, ώστε να έχετε το χρόνο να το φορτίσετε χωρίς να διακόψετε κάποια κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού.

    Για μια ακόμη φορά, η Logitech θέτει πολύ ψηλά τον πήχη στα gaming mouse, με μια πρόταση που θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles