15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    GALAXY 11: Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου, σε ένα ταξίδι για τη σωτηρία της Γης

    Η Samsung παρουσίασε τη νέα παγκόσμια καμπάνια της, με τίτλο GALAXY 11. Αντλώντας έμπνευση από το πιο συναρπαστικό ομαδικό άθλημα, το ποδόσφαιρο, η καμπάνια θα ενώσει τις δυνάμεις έντεκα κορυφαίων ποδοσφαιριστών, εναντίον μιας ομάδας… εξωγήινων, σε μια θεαματική ποδοσφαιρική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του πλανήτη!

    Samsung_Electronics_Winner_Takes_Earth_Campaign

    Η Samsung έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του βετεράνου θρύλου του ποδοσφαίρου, Franz Beckenbauer, ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση της ομάδας GALAXY 11, ενώ είναι εκείνος που θα ανακοινώσει, στις 11 Νοεμβρίου, τον πρώτο παίχτη και αρχηγό της ομάδας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Samsung, καθώς και από το microsite www.theGALAXY11.com.

    Η ιστορία που αφηγείται η καμπάνια θα αποκαλύπτεται σταδιακά, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, μέσα από τις συσκευές GALAXY της Samsung, τις διαδικτυακές πλατφόρμες, αλλά και από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Σταδιακά, επίσης, θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τα ονόματα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν, ενώ τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ομάδα GALAXY 11 αναμένεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις για το μεγάλο αγώνα. Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν την ιστορία και να συμμετάσχουν στις διάφορες φάσεις της καμπάνιας.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles