19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy event από τη Samsung το 15αύγουστο!

    Και ξαφνικά ένα “save the date” teaser που έφτασε στα γραφεία των σημαντικότερων τεχνολογικών sites του κόσμου από τη Samsung North America “τάραξε” τα νερά. Έτσι, μαθεύτηκε πως την Τετάρτη 15 Αυγούστου οι Κορεάτες ετοιμάζουν μία “σημαντική ανακοίνωση” που θα αφορά τη σειρά Galaxy…

    Τι θα είναι αυτή; Οι πληροφορίες, προς το παρόν, είναι ελάχιστες και όσοι μιλούν για επικείμενη ανακοίνωση του Galaxy Note 2, για το οποίο υπάρχουν ήδη αρκετές “διαρροές”, συμπληρώνουν ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ανακοινωθεί (όπως και το πρώτο Note) στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2012 στο Βερολίνο – και όχι στη μέση του Αυγούστου σε ένα event στην Αμερική.

    Επίσης, φαίνεται ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο η εταιρεία να ετοιμάζει νέα “Galaxy” ναυαρχίδα, δεδομένου ότι το Galaxy S III είναι μία αρκετά “φρέσκια” παρουσία στην αγορά.

    Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες μιλούν είτε για ένα νέο Galaxy Tab (;) είτε ακόμη και για ένα νέο “Nexus” device, χωρίς βέβαια τίποτα από αυτά να επιβεβαιώνεται. Το σίγουρο είναι πως οι Κορεάτες ετοιμάζονται να μας δροσίσουν μέσα στο “καυτό” καλοκαίρι και οι περισσότεροι φαίνεται πως θα μάθουμε για τη νέα τους ανακοίνωση από κάποιο Wi-Fi… ελληνικής παραλίας.

    Πηγές: The Verge &  Ubergizmo

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles