19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα φωτογραφία του Samsung Galaxy Note 3

    Αν και είναι πολύ δύσκολο να δούμε λεπτομέρειες, εντούτοις λέγεται ότι αυτή είναι η πρώτες αληθινή φωτογραφία που δείχνει το Samsung Galaxy Note 3. Γίνεται πολύ συζήτηση γενικώς για το συγκεκριμένο phablet, και κυρίως για τις διαφορετικές εκδόσεις του που αναμένεται να ανακοινώσει η Samsung.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κορεάτης γίγαντας αναμένεται να ανακοινώσει μία έκδοση με οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels τεχνολογίες flexible OLED, μία έκδοση με SuperAMOLED επίσης 5,7 ιντσών Full HD αλλά συμβατικής τεχνολογίας καθώς και μία έκδοση με Full HD LCD για την… Ευρωπαϊκή αγορά ( ; ).

    Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω είναι μόνο φήμες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στις αρχές Σεπτέμβρη για να έχουμε την σωστή εικόνα.

    GalaxyNote3_1

    Όσο αφορά στο hardware, φημολογείται ότι η διεθνής έκδοση θα ενσωματώνει το Exynos 5420 SoC και πως η αμερικάνικη έκδοση θα διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Και οι δύο εκδόσεις αναμένεται να διαθέτουν 3GB RAM καθώς και 13MPixel camera, όμοιων δυνατοτήτων με αυτή του Galaxy S4.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles