21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung υποβάλλει το Galaxy Note 4 σε εξονυχιστικά drop tests (video)!

    H Samsung συνηθίζει να υποβάλλει όλες τις συσκευές της σε πραγματικά εξονυχιστικά tests για να διαπιστώσει τις αντοχές τους, ενώ μάλιστα δεν διστάζει να καταγράψει τα αποτελέσματα σε video. Η τελευταία συσκευή που πέρασε τα απαιτητικά tests της Samsung είναι το Galaxy Note 4 και οι υπεύθυνοι του PR τμήματος του κορεατικού γίγαντα ανέβασαν ένα video που αποδεικνύει ότι η τελευταία ναυαρχίδα της μπορεί να αντέξει ακόμη και στις χειρότερες πτώσεις.  Samsung-Galaxy-Note-4-12

    Στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το Galaxy Note 4 πέφτει από διαφορετικά ύψη και σκάει στο δάπεδο σχεδόν με όλες τις πλευρές του. Πάρα τη σφοδρότητα των πτώσεων η συσκευή της Samsung δείχνει να αντέχει και χωρίς μάλιστα να παθαίνει το παραμικρό. Βέβαια, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα tests διεξάγονται αποκλειστικά από την Samsung και όχι από κάποιον ιδιώτη, για αυτό δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα κατά πόσο αξιόπιστα είναι. Ωστόσο, η Samsung είναι γνωστό ότι πρόκειται για μία εταιρεία που ρίχνει μεγάλο βάρος στην ανθεκτικότητα των συσκευών της, για αυτό και πολλά από τα smartphones σχεδιάζονται πάνω σε αυτή τη λογική. Όποια βέβαια και εάν είναι η γνώμη σας για την αξιοπιστία του παρακάτω test για το Galaxy Note 4, το video που ακολουθεί παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς φαίνονται οι διαφορετικοί τρόποι που χρησιμοποιεί η Samsung για να τεστάρει τις συσκευές της.

    http://youtu.be/Jj3Jy5ufhaY

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles