21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung απαντάει επίσημα για τα “προβληματικά” Galaxy Note 4!

    Μετά το #bendgate, που εξακολουθεί ακόμη να αποτελεί το πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους Apple lovers και στους Apple haters, πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του ένα νέο «σκάνδαλο», το οποίο όμως αυτή τη φορά προέρχεται από τη πλευρά της Samsung. Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες ημέρες, το πρόβλημα για τα Galaxy Note 4 εστιάζεται στο γεγονός ότι ορισμένοι παρατηρητικοί χρήστες διαπίστωσαν ένα κενό ανάμεσα στην οθόνη και στο μεταλλικό frame. Μάλιστα, το κενό είναι τέτοιο που μπορεί άνετα να χωρέσουν δύο κόλλες A4 ή μία επαγγελματική κάρτα.  Samsung-Galaxy-Note-4-12

    Οι υπεύθυνοι της Samsung, προφανώς φοβούμενοι ένα νέο σκάνδαλο τύπου #bendgate, επιχείρησαν μέσω μία επίσημης ανακοίνωσης να ρίξουν τους τόνους και να καθησυχάσουν τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «To αναφερόμενο πρόβλημα δεν επηρεάζει τη λειτουργία και την ποιότητα του Galaxy Note 4. Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι όλες οι συσκευές Galaxy Note 4 διακρίνονται για την αυστηρή τους ποιότητα κατασκευής και τα υψηλά στάνταρ ποιοτικού ελέγχου». Αν και τα παραπάνω έχουν μία PR χροιά, αυτό που καθίσταται σαφές είναι ότι η Samsung παραδέχεται το συγκεκριμένο πρόβλημα, ωστόσο δεν δείχνει να ανησυχεί και ιδιαίτερα, καθώς όπως περιγράφεται και στην ανακοίνωση, η ύπαρξη του συγκεκριμένου κενού δεν επηρεάζει τα ποιοτικά στάνταρ των προϊόντων της.

    Galaxy_note_4_gapgate

    Ο κορεατικός γίγαντας βέβαια δεν ανέφερε τίποτα για το εάν θα διορθώσει το πρόβλημα σε μελλοντικές συσκευές, για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα Galaxy Note 4, στα οποία θα εμφανίζεται το κενό. Πάντως, μετά το #bendgate, οι φανατικοί υποστηρικτές της Apple δείχνουν να παίρνουν (έστω και) για λίγο το αίμα τους πίσω.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles