14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Με οθόνη SoLux και Snapdragon 600 το νέο Samsung Galaxy S IV;

    Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, το πολυαναμενόμενο Galaxy S IV αναμένεται να ανακοινωθεί με δύο πολύ σημαντικές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, οι οποίες εντοπίζονται στους τομείς της οθόνης (!) και του κεντρικού επεξεργαστή. Πιο συγκεκριμένα, η ναυαρχίδα της εταιρείας λέγεται ότι θα ενσωματώνει 4,99 ιντσών οθόνη 1080p SoLux και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 με συχνότητα λειτουργίας 1,9GHz!

    Αν και δεν γνωριζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια πίσω από την τεχνολογία SoLux της οθόνης, η φωτογραφία με την boot screen του Galaxy S IV που διέρρευσε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για οθόνη τεχνολογίας AMOLED, αλλά τεχνολογίας LCD-IPS!

    Όσο για τον επεξεργαστή, ξέρουμε ήδη πόσο τερατώδης είναι ο Qualcomm Snapdragon 600, επειδή αποτελεί την κινητήριο δύναμη του HTC One, ωστόσο  η κατά 200MHz υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας, είναι προφανές ότι θα δώσει προβάδισμα στο Galaxy S IV, τουλάχιστον στον τομέα των επιδόσεων. Δεν μπορούμε ωστόσο παρά να αναρωτιόμαστε για τα σχέδια της Samsung, όσο αφορά στον Exynos 5 Octa, και σε ποια συσκευή θα τον δούμε επιτέλους. Πρόσφατα μάθαμε ότι η Samsung αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης και υψηλής κατανάλωσης με το συγκεκριμένο SoC, και για αυτό άλλαξε την στρατηγική της όσο αφορά στο Galaxy S IV.

    Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, περιμένουμε να ενσωματώνει 2GB μνήμης, 16GB, 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με την έκδοση καθώς και κάμερα 13 Megapixels στην “πλάτη” του, με LED flash, αυτόματη εστίαση και άλλα καλούδια. Όσο αφορά στις διαστάσεις του, περιμένουμε να έχει διαστάσεις 140,1 x 71,8 x 7,7 χιλιοστά ενώ το βάρος του αναμένεται στα 138 γραμμάρια. Στις 14 Μαρτίου όποτε και περιμένουμε την Samsung να ανακοινώσει το Galaxy S IV θα ξέρουμε τι από όλα τα παραπάνω θα ισχύσει….

    Πηγή: GSMArena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles