14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Aποκαλύφθηκε ο επεξεργαστής του Samsung Galaxy S IV;

    Ένα Linux kernel patch change-log πιθανότατα αποκάλυψε το μοντέλο του επεξεργαστή που αναμένεται να αποτελέσει την “καρδιά” του Galaxy S IV. Tο λειτουργικό σύστημα Android άλλωστε βασίζεται στον kernel του Linux, και αυτό καθιστά την συγκεκριμένη διαρροή μάλλον αξιόπιστη.

    H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνου του νέου έτους – κατά πάσα πιθανότητα – το νέο Galaxy S IV, που από ότι φαίνεται θα ενσωματώνει το ταχύτερο SoC (System-On-Chip) που έχει παρουσιάσει η εταιρεία, το Exynos 5440, το οποίο αποτελείται από τέσσερις ARM Cortex-A15 πυρήνες επεξεργασίας (CPU) καθώς και δύο πυρήνες Mali-T658 όσο αφορά στο υποσύστημα γραφικών (GPU). H εταιρεία αναμένεται για το νέο chip να χρησιμοποιήσει κατασκευαστική μέθοδο 28nm.

    H επιλογή του συγκεκριμένου SoC μας δείχνει επίσης ότι το επερχόμενο Galaxy S IV – στην φωτογραφία υπάρχει ένα concept από ένα θαυμαστή των προιόντων της εταιρείας και τίποτα περισσότερο – θα διαθέτει την απαραίτητη ισχύ για αναπαραγωγή και εγγραφή video 1080p για απαιτητικό gaming ή ακόμα και ελαφρύ video transcoding και σύμφωνα με φήμες, θα ενσωματώνει 5 ιντσών οθόνη Full HD (1080×1920 pixels) τύπου AMOLED και κάμερα με αισθητήρα 13Mpixel.

    H Samsung, λέγεται επίσης, ότι θα παρουσιάσει τις αρχικές εκδόσεις του Galaxy S IV στην έκθεση CES 2013, που θα πραγματοποιηθεί τον Iανουάριο, για να κυκλοφορήσει την ναυαρχίδα της στο διάστημα μεταξύ του Mάρτιου και του Aπρίλιου.

    Πηγή: Nextpowerup

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles