14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Galaxy S21: Δείτε τα επίσημα renders της νέας ναυαρχίδας της Samsung!

    Είμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν από την επίσημη αποκάλυψη του Galaxy S21 και ήδη οι leakers έχουν στήσει το δικό τους πάρτι, παρουσιάζοντας μια σειρά από tech specs που αφορούν τη νέα συσκευή και τις εκδόσεις της, αλλά και μπόλικα renders που μας αποκαλύπτουν το σχήμα και την τελική μορφή της συσκευής. Πριν από λίγο, είδαν το φως της δημοσιότητας μια σειρά από επίσημα renders, τα οποία απεικονίζουν την «entry-level» συσκευή της οικογένειας S21, σε όλους τους χρωματισμούς της και σε διαφορετικές γωνίες.

    Όπως θα διαπιστώσετε, το core Galaxy S21 διαθέτει ένα τριπλό camera setup σε κατακόρυφη διάταξη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός από άποψη σχεδιασμού ότι η κορεατική εταιρεία έχει προσθέσει και ένα τόνο διαφορετικού χρώματος. Αν και φυσικά ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Samsung, το «απλό» S21 θα κυκλοφορήσει με 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ για το chipset, η Samsung έχει καταλήξει είτε στη χρήση του δικού της «homemade» Exynos 2100 ή του Snapdragon 888. Σε ότι έχει να κάνει με το display εδώ περιμένουμε οθόνη στις 6.3 ίντσες, ενώ το triple camera setup του το πιθανότερο είναι να αποτελείται από δύο wide και Ultra-Wide σένσορες στα 12MP και ένα main camera module στα 64MP. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το S21 θα στοιχίζει στην Ευρώπη περίπου 849 ευρώ.        

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles