19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 Plus & Galaxy S23 έκαναν πρεμιέρα στα Public και μας ταξίδεψαν στα… ουράνια!

    O Φλεβάρης είναι παραδοσιακά ο μήνας που έχει τα «χρώματα» της Samsung, καθώς ο κολοσσός της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να μας μυεί στη «μαγεία» της σειράς Galaxy S. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε τα νέα smartphones της σειράς Galaxy S, τα οποία έρχονται για να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζουμε για τον κόσμο της mobile τεχνολογίας. Τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 Plus και Galaxy S23 επαναπροσδιορίζουν τους κανόνες, προσφέροντας unique εμπειρία χρήσης στους users, οι οποίοι έχουν μάθει να μην συμβιβάζονται και επιθυμούν κορυφαία features σε όλα τα επίπεδα.

    Samsung Galaxy S23: Specs που ζαλίζουν

    Κατασκευασμένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά, με armor aluminum frame να προστατεύει τις συσκευές από τις… κακοτοπιές, αλλά και Gorilla Victus 2 προστασία στο γυαλί, τα S23 παίρνουν άριστα στον τομέα της αντοχής. Στην «καρδιά» τους βρίσκεται το Snapdragon 8 Gen 2, το πιο γρήγορο chipset στην αγορά, για αυτό και οι συσκευές της Samsung δεν «μασάνε» ακόμη και στα πιο απαιτητικά mobile games, με το «lag» και το frame dropping να αποτελούν άγνωστες έννοιες για τη ναυαρχίδα της Samsung. Παράλληλα, τα S23 αποτελούν «πολυεργαλεία» παραγωγικότητας, καθώς μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και το πιο δύσκολο (και απαιτητικό) επαγγελματικό task.


    S23 Nightography: Με κάμερα υψηλής ευκρίνειας στο σκοτάδι

    Όμως οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Samsung με τα νέα smartphones της σειράς S23 εκτοξεύει για μια ακόμη φορά τη δημιουργικότητα στα… ύψη, προσφέροντας τη δυνατότητα στους content creators να δώσουν πνοή σε περιεχόμενο επαγγελματικής ποιότητας. Και για να συμβεί αυτό, ο «κολοσσός της τεχνολογίας» έχει «προικίσει» τα S23 με τους πιο εξελιγμένους camera sensors που υπάρχουν. Συνδυάζοντας καινοτομία, αλλά και την υπεροχή της A.I., τα S23 με την τεχνολογία Nightography μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν τη νύχτα – μέρα, καθώς προσαρμόζονται σε κάθε σενάριο και συνθήκη χαμηλού φωτισμού. Με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων, επικό zoom και μοναδική ευκολία στη χρήση, τα Galaxy S23 φέρνουν το «αύριο» της mobile φωτογραφίας στο… σήμερα! 


    Τα Public υποδέχτηκαν τα νέα Galaxy S23 με party

    H σειρά Galaxy S23 είναι επιτέλους εδώ και τα Public δεν θα μπορούσαν παρά να υποδεχθούν τις νέες ναυαρχίδες της Samsung, με κάθε επισημότητα και με… μπόλικα positive vibes, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή γιορτή στο κατάστημα της Γλυφάδας. Οι τυχεροί επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις μοναδικές φωτογραφικές δυνατότητες των νέων Galaxy S23, δοκιμάζοντας το απίθανο Epic Zoom του Galaxy S23. Φυσικά, από το event που διοργάνωσε το Public, δεν έλειπαν τα δυνατά beats από αγαπημένους DJs αλλά και οι on-site διαγωνισμοί.  

    Γιατί Samsung Galaxy S23 από τα Public

    Χωρίς αμφιβολία, τα Public γνωρίζουν πολύ καλά το πως να γιορτάσουν το ντεμπούτο μιας πανίσχυρης high-end συσκευής όπως το Galaxy S23. Ωστόσο, κι εσείς μπορείτε να «γιορτάσετε» μαζί τους, αγοράζοντας το νέο Βασιλιά των Android smartphones από τα Public με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε (και σας διευκολύνει). Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy S23, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές  τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay. Ο κορυφαίος omnichannel retailer προσφέρει επίσης επέκταση της εγγύησης για δύο χρόνια μετά την αγορά, από έμπειρους τεχνικούς της iRepair, ο οποίοι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BOX NOW, τα Public δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν οποιαδήποτε στιγμή τους εξυπηρετεί, σε ένα από τα 1.200 του δικτύου Lockers της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα! Τέλος, οι επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24%, μπορούν να προμηθευτούν τη συσκευή Samsung Galaxy S23 που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, μέσα από το πρόγραμμα VAT Free για επαγγελματίες.

    Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές αγοράς, αλλά και την ασύγκριτη αξιοπιστία και τη μοναδική εξυπηρέτηση που μόνο τα Public προσφέρουν, αλλά και τις unique δυνατότητες του Galaxy S23, το μόνο σίγουρο είναι ότι με μια βόλτα από τα Public θα ταξιδέψετε στα ουράνια της mobile τεχνολογίας! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles