20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy S24 Ultra έκανε… skydiving από τα 4.000 μέτρα! Τι λέτε, «επιβίωσε»;

    Ως γνωστόν, όλες οι μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες συνηθίζουν να «επενδύουν» σημαντικά ποσά στη βελτίωση της αντοχής των smartphones τους, καθώς από τη στιγμή που πρόκειται για ένα premium τεχνολογικό gadget θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε κακοτυχίες, κακουχίες, αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και… πτώσεις! Και επειδή πολλές φορές καλό το marketing και οι κινήσεις εντυπωσιασμού, όμως στην πράξη είναι που αποτυπώνεται κατά πόσο μια συσκευή είναι πραγματικά ανθεκτική. Άλλωστε όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Ρωμαίοι: «H γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια», για αυτό και ένα drop test που δεν ήταν προγραμματισμένο μπορεί να μας δείξει και την πραγματική αντοχή μιας συσκευής.

    Συγκεκριμένα, πρόσφατα ένα Samsung Galaxy S24 Ultra (μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ) πραγματοποίησε μια επική πτώση από τα 4.000 μέτρα, κάνοντας ουσιαστικά… skydiving. Το story έχει ως εξής: ένας fan των ελευθέρων πτώσεων, ονόματι Frank Carballido, πραγματοποίησε την πτώση του, μόνο που είχε ξεχάσει το smartphone στην τσέπη της στολής του! Το αποτέλεσμα ήταν η συσκευή να γλιστρήσει και να πέσει στο έδαφος. Όπως αντιλαμβάνεστε μια πτώση αυτού του τύπου μπορεί να αποδειχθεί «θανάσιμη» ακόμη και για υπερενισχυμένες rugged συσκευές! Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του Frank όταν διαπίστωσε ότι το αγαπημένο του Galaxy S24 Ultra (το οποίο σημειώνουμε ότι διαθέτει frame απο τιτάνιο) κατάφερε τελικά να επιβιώσει της πτώσης. Ο Frank κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της λειτουργίας Find My Device και προς μεγάλη του ικανοποίηση διαπίστωσε ότι η συσκευή εξέπεμπε σήμα!

    Αφού το εντόπισε έτρεξε απευθείας στο σημείο που το είχε εντοπίσει, σκεπτόμενος στο πίσω μέρος του κεφαλιού ότι ίσως με μια μικρή επισκευή να επιβίωνε! Φανταστείτε λοιπόν το πόσο πέταξε από την χαρά του όταν διαπίστωσε ότι το S24 Ultra του ήταν σχεδόν… άθικτο. Βέβαια, οφείλουμε να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι credit θα πρέπει να πάνε και στην θήκη που «φορούσε» η ναυαρχίδα της Samsung, καθώς και στο προστατευτικό γυαλί που είχε τοποθετήσει. Επίσης, το ρόλο του σίγουρα έπαιξε και το γεγονός ότι προσγειώθηκε σε μια επιφάνεια με φυλλωσιές, καθώς εάν προσέκρουε σε μια βραχώδη επιφάνεια ενδεχομένως η κατάληξη να ήταν διαφορετική. Το παρήγορο βέβαια σε όλα αυτά ήταν ότι δεν έπεσε σε κάποια σκεπή ή στο κεφάλι ενός ανθρώπου που απλώς θα βρέθηκε τη λάθος ώρα, τη λάθος στιγμή. Όπως και να έχει, η επιβίωση από τα 4.000 μέτρα αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο φυσικά αναδεικνύει και την ανάγκη για την ύπαρξη προστατευτικής θήκης και screen protector. Δείτε το story του στο Instagram post που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles