22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy S4 Active εναντίον μηχανής του γκαζόν… σημειώσατε 1!

    To Galaxy S4 Active της Samsung είναι η υπερανθεκτική version του αγαπημένου S4, το οποίο ως γνωστόν έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους καταναλωτές εκείνους που επιθυμούν μία συσκευή που να μπορεί να αντέξει σε πάσης φύσεως «κακουχίες» και αντιξοότητες. Άλλωστε, το Galaxy S4 Active έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε πάρα πολλές περιπτώσεις, καθώς παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις πτώσεις, στο νερό και στην πρόσληψη σκόνης… Αυτά τα έχουμε δει και τα γνωρίζουμε… Αυτό που δεν είχαμε δει όμως, είναι το Galaxy S4 Active να τα βάζει με μία μηχανή του γκαζόν και… να επιβιώνει!

    Galaxy Active Survival 1

    Σύμφωνα με ένα post που ανέβηκε πρόσφατα στo forum του Reddit, ένας κάτοχος του υπερενισχυμένου smartphone της Samsung υπέβαλλε (άθελα του), την αγαπημένη του συσκευή στην υπέρτατη δοκιμασία, τοποθετώντας την ενάντια σε μία μηχανή που κουρεύει το γρασίδι. Ο χρήστης του S4 Active έκανε αμέριμνος τη δουλειά του στον κήπο, ακούγοντας μουσική στο αγαπημένο του smartphone. Ξαφνικά, ένιωσε το κινητό του να γλιστράει από την τσέπη και να καταλήγει στις «αιμοβόρες» λεπίδες της μηχανής του γκαζόν που εκείνη την ώρα χειριζόταν. Όπως καταλαβαίνετε, τα πρώτα συναισθήματα που θα ένιωσε ο χρήστης του S4 Active ήταν ο φόβος και η απόγνωση… Ωστόσο, όταν ήρθε σε επαφή με το αποτρόπαιο θέαμα, παρατήρησε σε πρώτη φάση ότι το S4 Active του είχε «τραυματιστεί» μόνο στο επάνω τμήμα του. Στη συνέχεια, η αμέσως επόμενη κίνηση που έκανε ήταν να προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το S4 Active, το οποίο ως δια μαγείας λειτουργούσε κανονικά! Όσο απίστευτο και εάν φαίνεται… παρόλο που μία μηχανή του γκαζόν πέρασε πάνω από το S4, η ενισχυμένη συσκευή της Samsung κατάφερε να βγει ζωντανή με μόνο μερικές γρατζουνιές!

    Galaxy Active Survival 2

    Το αστείο στην όλη ιστορία είναι ότι το τηλέφωνο είναι λειτουργικό, η μουσική παίζει κανονικά και οι περισσότερες εφαρμογές τρέχουν κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι κάποιες ρωγμές, οι οποίες όμως σύμφωνα με τον κάτοχο του είναι ανεπαίσθητες. Από ότι φαίνεται το Samsung Galaxy S4 Active είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles