22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Galaxy S5 δε θα έχει τελικά αναγνώριση ίριδος;

    Σε serial εξελίσσεται η προσθήκη η μη προσθήκη του αισθητήρα ίριδος στην επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S5.

    Προ καιρού είχαν εμφανιστεί αρκετές αναφορές, επίσημες και ανεπίσημες, που ήθελαν τη συσκευή να ξεκλειδώνει με την αναγνώριση της ίριδος του ματιού του χρήστη, αλλά εν τέλει φαίνεται πως ίσως να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Νέες αναφορές από αρκετές πηγές της βιομηχανίας «δείχνουν» προς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, στα χνάρια του iPhone 5S και του HTC One Max.

    galaxys5-scanner

    Η Samsung σίγουρα δεν ήθελε να φανεί πως υλοποιεί κάτι τέτοιο σαν 3η στη σειρά, μετά την Apple και την HTC, όμως το κοινό μάλλον θα υποδεχθεί τον αισθητήρα με καλύτερο τρόπο απ’ότι το iris scanner. Ο Lee Young-hee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Samsung, συνεχίζει να δηλώνει πως η εταιρεία εξετάζει το iris scanner, πάντως. Ποιά επιλογή θα επικρατήσει; Και το δεύτερο ερώτημα που εγείρεται είναι το εξής: Χρειάζονται πραγματικά οι χρήστες ένα τέτοιο χαρακτηριστικό;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles