21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πτώση στις πωλήσεις του Galaxy S5 λόγω LG G3 και…iPhone 6!

    Το Samsung Galaxy S5 είναι σημαντικά βελτιωμένο από το περσινό S4, όμως φαίνεται πως οι χρήστες δεν το προτίμησαν, τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελε ο Κορεάτης κατασκευαστής.

    Samsung Galaxy S5

    Μετά τα 21 εκατομμύρια συσκευές που διέθεσε η Samsung το δεύτερο τρίμηνο του έτους, μόλις 15 εκατομμύρια φαίνεται πως θα “αντλήσει” η αγορά το τρίτο τρίμηνο που ξεκινά τον Ιούλιο. Κάτι που μπορεί, φυσικά, να αποδωθεί σε πολλούς παράγοντες, όπως την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών (όταν και το budget των περισσότερων διατίθεται για αναψυχή), αλλά όχι μόνο…Στη Samsung ανησυχούν πως ίσως αρκετοί χρήστες δεν προχωρούν στην αγορά του Galaxy S5, αναμένοντας την κυκλοφορία του iPhone 6, το φθινόπωρο! Οι ανακοινώσεις της Apple στο πρόσφατο WWDC 2014 αλλά και η (επιτέλους) μεγαλύτερη οθόνη 4,7 ιντσών που -μάλλον- θα διαθέτει το νέο iPhone, αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα αγοράς του S5.

    Παράλληλα, λίγες πωλήσεις στερεί από τη Samsung και η LG με το νεότευκτο G3, με 100.000 κ0μμάτια του να διατίθενται τις πρώτες 5 μέρες από την κυκλοφορία του, αλλά σε πολύ λίγες χώρες, έτσι ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles