24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι προπαραγγελίες του Galaxy S6 είναι διπλάσιες από εκείνες του Galaxy S5!

    Είναι κοινό μυστικό στους υπευθύνους της Samsung ότι οι πωλήσεις του Galaxy S5 παρότι ήταν ικανοποιητικές, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στα υψηλά επίπεδα που επιθυμούσαν τα μεγάλα κεφάλια του κορεατικού γίγαντα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που η Samsung ουσιαστικά προχώρησε στο redesign της ναυαρχίδας της και έτσι στην περίπτωση του Galaxy S6 είναι εμφανές ότι ακολουθήθηκε μία διαφορετική στρατηγική

    galaxy-s6-galaxy-s6-edge

    Ωστόσο, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, τα νέα για το Galaxy S6 είναι πιο ενθαρρυντικά, καθώς όπως υπολογίζεται οι προπαραγγελίες για την τελευταία ναυαρχίδα της Samsung είναι διπλάσιες από τις αντίστοιχες προπαραγγελίες του Galaxy S5. Αν και η Samsung δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα επίσημα στοιχεία για τα pre-orders του S6, ωστόσο οι πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια μονάδες (S6 και S6 Edge μαζί). Μάλιστα, σύμφωνα με μία φήμη λόγω της υπερβολικά μεγάλης ζήτησης, η Samsung προχώρησε στον τριπλασιασμό της παραγωγής του Galaxy S6 Edge, καθώς όλοι πιστεύουν ότι και η συγκεκριμένη έκδοση θα τα πάει εξίσου καλά. Αν και είναι νωρίς ακόμα για τους Κορεάτες να ανοίξουν σαμπάνιες, ωστόσο εάν κρίνουμε από την πρώιμη αίσθηση που υπάρχει στην αγορά, το Galaxy S6 / S6 Edge αναμένεται να αποτελέσει μία μεγάλη εμπορική επιτυχία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles