14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy S7 και S7 edge επενδεδυμένα με… χρυσάφι 24 καρατίων!

    Η Karalux που εδρεύει στο Βιετνάμ, πρόκειται για μία εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην επένδυση των high-end smartphones που κατά καιρούς κυκλοφορούν στην αγορά με ατόφιο χρυσάφι. Έτσι λοιπόν μόλις παρουσιαστεί μία νέα ναυαρχίδα από την Apple ή την Samsung, τότε οι υπεύθυνοι της Karalux βάζουν μπρος τις μηχανές, ικανοποιώντας έτσι τους χρήστες που τα 700 – 800 ευρώ που δαπανούν για την αγορά του νέου high-end smartphone τους δεν τους φαίνονται αρκετά και που αναζητούν μία συσκευή που θα τους κάνει να αισθανθούν ακόμη πιο… “ξεχωριστοί”.

    Galaxy S7 1 GOLD

    Η πρόσφατη ναυαρχίδα που μπορεί πλέον να μετατραπεί σε… “κόσμημα” δεν είναι άλλη από το Galaxy S7 και S7 edge. Για να συμβεί βέβαια αυτό, οι υπεύθυνοι της Karalux (για μία επικάλυψη) θα πρέπει να δουλέψουν κοντά στις 6 ώρες συνεχόμενα, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη και σχετικά πολύπλοκη διαδικασία που απλώνεται σε δέκα διαφορετικά στάδια. Μάλιστα, οι μηχανικοί της Karalux χρησιμοποιούν ένα ειδικό στρώμα από υλικό νανοτεχνολογίας, το οποίο καθιστά τη συσκευή ακόμη πιο στιβαρή και ανθεκτική. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο site της βιετναμέζικης εταιρείας, το γεγονός ότι το μεταλλικό frame των τελευταίων ναυαρχίδων της Samsung είναι τύπου A6000 aluminum, ώθησε τους μηχανικούς της Karalux στο να σκεφτούν νέους τρόπους για να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία της επένδυσης.

    Galaxy S7 1 GOLD C

    Φυσικά το όνειρο της αγοράς ενός S7 και S7 edge είναι μάλλον… απατηλό για τους κοινούς θνητούς, καθώς η τιμή για ένα χρυσό Galaxy S7 και S7 edge αγγίζει τα 1705$ και 1930$ αντίστοιχα, αλλά όπως και να ‘χει είναι ωραία να τα θαυμάζεις…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles