21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung φημολογείται ότι θα χρησιμοποιήσει στο Galaxy S7 camera sensors από τη Sony!

    Οι αισθητήρες κάμερας που κατασκευάζει η Sony χωρίς αμφιβολία θεωρούνται «top», καθώς σε πολλά tests έχουμε δει να προσφέρουν στους users μοναδική ποιότητα και υψηλή λεπτομέρεια που δύσκολα συναντάς σε άλλους κατασκευαστές. Από ότι φαίνεται δεν είναι όμως μόνο οι users που μένουν εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις των camera sensors των mobile συσκευών της Sony, αλλά και ο ανταγωνισμός, καθώς τις τελευταίες μέρες «παίζει» μία φήμη που θέλει την Sony να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Samsung για την χρήση των camera sensors της πρώτης στο νέο Galaxy S7.

    ExmorRSforMobileExplosionCamera

    Η παραπάνω φήμη μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση εάν η Samsung προτιμήσει τους αισθητήρες της Sony για τη νέα της ναυαρχίδα Galaxy S7, καθώς είναι γνωστό ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να εμφανίζονται ως ανταγωνιστές, αλλά συχνά-πυκνά συνάπτουν δυνατές συμφωνίες μεταξύ τους και σε πολλές περιπτώσεις ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και δημιουργούν μαζί προϊόντα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το Galaxy S7 (που φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του 2016) είναι λογικό ότι θα φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τόσο με το νέο πανίσχυρο Exynos chipset όσο και με την force touch τεχνολογία που λέγεται ότι θα ενσωματώνει. Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung εδώ και χρόνια συνεργάζεται στενά με την Apple (στην κατασκευή και παραγωγή των Ax SoCs), για αυτό και μία συνεργασία ανάμεσα στην κορεατική και στην ιαπωνική εταιρεία δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles