BREAKING

10

Το Galaxy SII σπάει όλα τα ρεκόρ. 1,5GHz πήγε, να το αφήσω;

Αν σου φαίνονται λίγα τα 1,2GHz που έχει χρονιστεί ο διπλός πυρήνας του Galaxy S II, αν θες να απαξιώσεις κάθε κινητό με dual-core chipset γιατί κάπου άκουσες ότι η Qualcomm φτιάχνει καλύτερους από τη Samsung επεξεργαστές, αν έχεις βαρεθεί αυτή τη χιλιο-παιγμένη καραμέλα του iPhone 5 που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε καλέ μου άνθρωπε οφείλεις στον εαυτό σου ένα overclocking. Για να μπορείς να πλοηγείσαι με ύφος μπλαζέ στο διαδίκτυο και να λες με βαριεστημένη εκφορά ότι το Κορεάτικο superphone τρέχει στα 1,5 GHz με rootαρισμένη ROM, ότι στο Quadrant από την ξεφτίλα των 3.300 μονάδων έχει σκαρφαλώσει στις 4000 και ότι, βρε αδερφέ,  μπορεί να κοιτάζει σχεδόν στα ίσα κάθε άλλο ανταγωνιστή του για τον επόμενο ένα χρόνο, την ώρα που ο Hummingbird θα κελαηδάει στο εσωτερικό του δικού σου Galaxy. Λέγεται πως από τότε o τύπος «coolbho3000» δημιοσίευσε στο xda-developers το σχετικό post, υπήρξαν άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για να αποκτήσουν τη συσκευή. Από τη μια το Galaxy S II και από την άλλη ολόκληρη η mobile κοινότητα να τσεκάρει τις αντοχές του Exynos.

Δες τώρα και το βίντεο. Καθιστός.

10 Comments

 • X. Τσελ.
  13 Μαΐου 2011 at 14:49

  Ο κλασικός ο Έλληνας, για να μην πω κάτι χειρότερο…
  Διαβάζει περιοδικά αυτοκινήτου, σχηματίζοντας εικόνα για το «ποιος τα παίρνει από ποιόν». Διαβάζει περιοδικά μοτοσυκλέτας, το ίδιο. Διαβάζει πλέον ιστοσελίδες με τεχνολογική άποψη και «χαλιέται» γιατί του προσβάλλουν την άποψή του. Βλέπει κινήματα… Ο σοφός λαός έχει το κατάλληλο ρητό. «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται». Θέλω όμως να βγεί το iphone το ρημάδι το 5, να γράψει κάνα «υμνο» (γιατί πιθανώς θα «σπέρνει»), να δω που θα πάνε οι θιγμένοι… Άχου τα παιδάκια.
  ΥΣ.: Αγαπητέ Bell, oπαδός κατά της «κολλημένης» άποψης ναι. Για τα υπόλοιπα στείλε μηνυμα στον άλλο τον θιγμένο.

 • 13 Μαΐου 2011 at 14:28

  Το να κατηγορεί κάποιος το Digital Life που έφερε πρώτο στην Ελλάδα το iPhone 4 και το iPad 2 μου ακούγεται κάπως. Ίσα – ίσα που μάλλον μας έχει πρήξει ο bibon και το site με την Apple. Τώρα για το αραίωμα αναρωτιέμαι γιατί κάποιος πρέπει να «φωνάζει» ότι φεύγει… Ωρα καλή στην πρύμνη του και αέρας στα πανιά του. Εγώ λέω να μείνω. Πρέπει να το «φωνάξω»;

 • Άγγελος Σφακιανάκης
  13 Μαΐου 2011 at 14:13

  Το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με το τι επιλέγω σαν χρήστης ή όχι. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με το τι αρέσει στον καθένα ξεχωριστά. Και για να τελειώνουμε, το τι ανταλαμβάνεται ο καθένας μέσα από αυτό το άρθρο, αφορά τον ίδιο προσωπικά. Ξεκάθαρα

 • Bell
  13 Μαΐου 2011 at 13:06

  Γεια σου Σφακιανάκη με το κίνημα εναντίον της Apple και τους οπαδούς σου!
  Γεια σου και σε σένα οπαδέ Χ. Τσελ.!
  Ώρα να αραιώνουμε κι” άλλοι από εδώ μέσα!

 • X. Τσελ.
  13 Μαΐου 2011 at 11:54

  Mike, πραγματικά, ομολογώ πως δάκρυσα που μας αποχαιρετάς από τούτο εδώ τον άτιμο ιντερνετικό κόσμο.
  Εμείς θα παραμείνουμε, για την αντiphoneική ιστορία του θέματος, ως άλλοι «φύλαρχοι» του Άγγελου Σφακιανάκη.
  Βρε κάντε μας τη χάρη και διαβάστε την ουσία των λέξων και όχι πίσω απο αυτή.
  Στο καλό και να μας γράφεις.

 • Mike
  13 Μαΐου 2011 at 07:25

  @ Άγγελος Σφακιανάκης: Σε ένα προηγούμενο θεματάκι για κάποιο καινούργιο MP3 της Sony, έγινε ολόκληρη φασαρία για τις… σπόντες που εμπεριέχονται σε κάθε θέμα -μα σε κάθε θέμα- για τα προϊόντα της Apple. Πάντα με εμπάθεια, κακοπροαίρετη διάθεση και προκλητικό ύφος. Εκεί, κάποιος από εσάς παραδέχτηκε το λάθος και πίστεψα προς στιγμή ότι θα τελειώσει αυτή η κακή συνήθεια. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και νάτο πάλι. Σε μια κατά τα άλλα χρήσιμη πληροφορία… μέσα πάλι «αυτή η χιλιο-παιγμένη καραμέλα του iPhone 5 που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον». Πες, αυτό τι σχέση έχει με την είδηση; Απλά μπαίνει κατά την προσφιλή σου συνήθεια για να προκαλείς τους καταναλωτές που αγαπούν τα προϊόντα της Apple και φασαρία να γίνεται. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η τελευταία γραπτή επαφή μου μαζί σας και φυσικά η τελευταία φορά που μπαίνω εδώ μέσα. Χαιρετώ και νάστε καλά. Συνεχίστε τις προκλήσεις και την πεζοδρομιακή αντίληψη περί δημοσιογραφικής γραφής. Άντε γεια…

 • Άγγελος Σφακιανάκης
  12 Μαΐου 2011 at 22:43

  @Mike: Θα μπορούσα να μιλήσω για στατιστικά που αφορούν στο κοινό μας: νέοι άνθρωποι από 16-35 χρονών, δραστήριοι, με πολλά ενδιαφέροντα που έχουν… μπλα, μπλά, μπλά, αλλά πιστεύω δεν έχει νόημα. Παρεμπιτόντως ο σεβασμός δεν «μετριέται» στο Internet. Πόσο μάλλον πίσω από απρόσωπα email. Με λένε Άγγελο Σφακιανάκη και όποτε θέλετε μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας στη Μάγερ να γνωριστούμε. Θα είναι μεγάλη μου τιμή.

 • 12 Μαΐου 2011 at 22:23

  Mike, ξέρεις υπάρχουν και μερικοί που τους αρέσει η αμεσότητα οπότε, αν θέλεις πληθυντικό ευγενείας, μάλλον είσαι σε λάθος site. Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κανένα Samsung boy α) έχω ένα iPhone 4 & ένα iPad 2 και β) ανεξάρτητα από όσα γράφει παραπάνω ο bibon δεν μασάω και περιμένω σαν τρελός το iPhone 5 :))

 • Mike
  12 Μαΐου 2011 at 18:58

  Πω πω έπαθα πλάκα! Γι” αυτό και θα αγοράσω το iPhone 5 μόλις κυκλοφορήσει!

  ΥΓ: Σφακιανάκη, κόψε αυτή τη θρασύτατη και προκλητική γραφή, και τους πολλούς ενικούς με τους αναγνώστες. Επιτέλους σεβάσου τους!

 • 12 Μαΐου 2011 at 18:46

  megale reviewer , asto sta 1,5ghz kala einai :)