18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy TabPro S. H Samsung επιλέγει Windows 10 και προκαλεί σεισμικές δονήσεις στην αγορά των tablets!

    Η Samsung στο καθιερωμένο media event της στην CES 2016 επεφύλασσε μία έκπληξη “μεγατόνων” για τους φίλους της mobile τεχνολογίας, καθώς ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy TabPro S, μία high-end πρόταση από το επάνω ράφι που ξεχωρίζει καθώς “φοράει” λειτουργικό Windows 10!

    TabPro S 2

    Τo TabPro S είναι το πρώτο tablet της σειράς Galaxy, το οποίο θα βασίζεται στο λειτουργικό της Microsoft και όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους του κορεατικού κολοσσού, το εν λόγω tablet θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Φεβρουάριο (θα κυκλοφορήσει σε Wi-Fi και LTE εκδόσεις). Ουσιαστικά με το TabPro S η Samsung επιχειρεί να απαντήσει τόσο στη Microsoft που κυριαρχεί με την σειρά Surface Pro όσο και στην Apple, καθώς το εν λόγω Galaxy tablet τίθεται αντιμέτωπο και με το iPad Pro.

    TabPro S 3

    Με διαστάσεις στα 290.3×198.8×6.3mm, το Galaxy TabPro S είναι σίγουρα μία συσκευή που δε γίνεται με τίποτα να περάσει απαρατήρητη. Με οθόνη στις 12 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED (ανάλυση στα 2160×1440 pixels) γίνεται κάτι παραπάνω από σαφές ότι το display του σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες πολλά όμορφα ψυχαγωγικά ταξίδια.

    TabPro S 4

    Στα ενδότερα, το Galaxy TabPro S στηρίζεται σε έναν dual-core Intel Core M επεξεργαστή, ο οποίος τρέχει στα 2.2GHz. ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Επιπλέον, η νέα Windows 10-based πρόταση της Samsung έρχεται με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 5.200mAh, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχει αυτονομία κοντά στις 10 ώρες, ενώ μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε περίπου 2.5 ώρες. Eπίσης, και οι δύο κάμερες (rear και selfie cam) θα δίνουν τη δυνατότητα για φωτογραφίες με ανάλυση στα 5MP, ενώ φυσικά η νέα αυτή συσκευή της κορεατικής εταιρείας θα ξεκλειδώνει πλήρως τη δυναμική των Windows 10.

    TabPro S 5

    H Samsung δεν ανακοινώσε ακόμη κάποια τιμή για το TabPro S, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η συσκευή θα έρχεται μαζί με ένα εξαιρετικά χρήσιμο detachable keyboard, ενώ τέλος στα περιφερειακά που θα πωλούνται ξεχωριστά οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν ένα Bluetooth pen και ένα χρήσιμο multi-port adapter. Χωρίς αμφιβολία, το Samsung TabPro S θα συζητηθεί πολύ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles