22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Galaxy Z Fold Tab: Φήμες θέλουν την Samsung να έχει στα σκαριά foldable tablet!

    Όσο περνάει ο καιρός, το παιχνίδι με τα foldables… αγριεύει ολοένα και περισσότερο, καθώς όλο και περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες προχωρούν στην ανάπτυξη των δικών τους foldable λύσεων. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Samsung είναι η κορυφαία εταιρεία που πρωτοστάτησε στην «επανάσταση» των αναδιπλούμενων, για αυτό και πάντοτε θέλει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό… και εκεί που όλοι οι άλλοι λανσάρουν foldable smartphones, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες o κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας ενδέχεται ήδη να αναπτύσσει ένα… foldable tablet.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό tipster Revengus, μέσα στο 2023 (και λογικά στο Unpacked του Αυγούστου) είναι πολύ πιθανό να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy Z Fold Tab, του πρώτου αναδιπλούμενου tablet της Samsung. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Revengus, το εν λόγω προϊόν θα κάνει την εμφάνιση του το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα με τα Galaxy Z Fold 6 και Ζ Flip 6 smartphones μέσα στο 2024, οπότε στο φετινό Unpacked του καλοκαιριού ενδέχεται απλώς να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη και να πάρουμε ένα sneak peek από αυτό. Όσον αφορά, τα tech specs του σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το παραμικρό, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να «διπλώνει» σε τρία σημεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πίσω στο 2021, είχανε εμφανιστεί στο Internet  μια σειρά από renders που απεικόνιζαν ένα prototype Galaxy Z Fold Tab, το οποίο περιλάμβανε τρεις οθόνες, δύο hinges και ένα magnetic dock στο οποίο θα φορτίζει το S Pen. Σίγουρα μέσα στη χρονιά θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά περισσότερα…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles