14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Game Night στις 8 Απριλίου κι ετοιμαστείτε να κλάψετε από τα γέλια!

    Το γέλιο ως γνωστόν μακραίνει τη ζωή και για αυτό ένα ψάχνετε για μία κωμωδία για να γελάσετε με την ψυχή σας, τότε το Game Nightείναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Οι σεναριογράφοι του «Αφεντικά για Σκότωμα», Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν, αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας που παίζει χωρίς κανόνες με το μυαλό όχι μόνο των χαρακτήρων αλλά και των θεατών. Οι Τζέισον Μπέιτμαν («Horrible Bosses»,»Arrested Development», «Ozark») και η υποψήφια για Όσκαρ Ρέιτσελ ΜακΆνταμς («Spotlight», «Dr. Strange») πρωταγωνιστούν σε μία απίθανη ιστορία, όπου η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη καθώς παίρνουν μέρος σ΄ ένα παιχνίδι που θα αποδειχθεί είτε το πιο διασκεδαστικό είτε το τελευταίο της ζωής τους!

    Game Night - Poster

    Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ (Μπέιτμαν) και η Άννι (ΜακΆνταμς) είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς (Κάιλ Τσάντλερ), ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε “παιχνίδι” παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι…

    To Game Night κυκλοφορεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 8 Απριλίου από την Tanweer!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles