24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Game of Thrones: Η τυφλή Arya μαθαίνει να πολεμάει

    Μόλις έξι μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης και πολυσυζητημένης έκτης σεζόν (μόνο δέκα θα είναι τα επεισόδια…) του Game of Thrones, ένα νέο κλιπ έκανε την εμφάνιση του. Σε αυτό το κλιπ βλέπουμε την Maisie Williams, την τυφλή πλέον Arya να κάνει τα πρώτα της βήματα στην προσπάθεια να μάθει να πολεμάει.

    σδφ

    Βασισμένο στη δημοφιλή σειρά βιβλίων “A Song of Ice and Fire,” του George R.R. Martin, η βραβευμένη με Emmy τηλεοπτική σειρά εξιστορεί την επική μάχη εξουσίας σε ένα αχανές και βίαιο βασίλειο. Το καστ της σειράς αποτελείται όπως είναι γνωστό από τον βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Peter Dinklage και τους Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Natalie Dormer, Maisie Williams και Sophie Turner, ενώ την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά θα κάνει ο Ian McShane (Deadwood).

    Οι David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger,  Bernadette Caulfield, Guymon Casady, Vince Gerardis και George R.R. Martin αποτελούν την μεγάλη πλέον ομάδα των παραγωγών.

    Παρακολουθήστε παρακάτω το 6ο κλιπ της σειράς:

    https://www.youtube.com/watch?v=-qk33ioDX6Q

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles