17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γι αυτή την καρέκλα πέθαναν πολλοί… Κι όμως, μπορεί να γίνει δική σου.

    Υπάρχει μία καρέκλα για την οποία, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, έχεις παρακολουθήσει: Να την έχει ένας καλοκάγαθος μέθυσος πολεμιστής. Να την εποφθαλμιά ένας ψηλός, ξανθός, ωραίος, που κάνει σεξ με την αδελφή του. Να την καταλαμβάνει ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Να την υπερασπίζεται ένας έντιμος άντρας που εγκαταλείπει γι αυτή το σπίτι του και διαλύεται η οικογένειά του. Να σκοτώνει ένας αδελφός, τον αδελφό του. Να περνάει τα πάνδεινα μία γυναίκα για να καταλήξει να την ονειρεύεται παρέα με τρία μικρά… δρακάκια. Να συνεχίσουμε; Όχι. Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πλέον πολυπόθητη καρέκλα. Κι όμως, μπορείς να αφήσεις τους άλλους να σκοτώνονται και να την κάνεις δική σου. Μόνο με 30000 δολάρια.

    Σύμφωνα με τον μύθο της σειράς Game of Thrones, ο σιδερένιος θρόνος κατασκευάστηκε επί εποχής Aegon Targaryen από 1000 σπαθιά που είχαν παραδώσει οι ηττημένοι εχθροί του. Για να σμιλευτούν όλα αυτά τα σπαθιά μαζί, ο σιδηρουργός, χρειάστηκε 59 μέρες.

    Η εκδοχή που πωλείται Online αποκλειστικά στο e-shop του καναλιού που έχει την παραγωγή της σειράς, του HBO,  είναι πιο μοντέρνας κατασκευής καθώς, το καλούπι είναι φτιαγμένο από fiberglass και ρητίνη που είναι ζωγραφισμένα και φινιρισμένα στο χέρι.

    Ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκαν σπαθιά για την κατασκευή αυτής της ρέπλικας, είναι προφανής: Δεν θα μπορούσε κανείς να σηκώσει το έπιπλο, σε πιθανότητα μετακόμισης. Το αντίγραφό ζυγίζει μόλις 158 κιλά και έχει ύψος 2,20 μέτρα περίπου.

    Λοιπόν; Δεν είναι το έπιπλο των ονείρων σας;

    Πηγή: bornrich.com

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles