20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Game of Thrones θα γίνει και ταινία!

    Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη μέχρι σήμερα επιβεβαιώθηκε (;) από τον ίδιο τον George R.R.Martin, λέγε με δημιουργό του Game of Thrones. Ο συγγραφέας της πιο διάσημης σειράς παγκοσμίως αποκάλυψε πως το story του θα περάσει και στη μεγάλη οθόνη αφού το HBO πήρε την απόφαση να κάνει το Game of Thrones ένα blockbuster.

    game-of-thrones

    Σύμφωνα με την The Daily Star ο Martin έκανε την αποκάλυψη σ’ ένα after party στα EMMY, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πάντως πως δεν θα αναμειχθεί στο project. Αυτό είναι αποκλειστικά ένα θέμα που θα χειριστεί το HBO και οι δημιουργοί της σειράς D.B. Weiss και David Benioff αφού εκκρεμούν ακόμα δύο βιβλία και έχει πολύ δουλειά να κάνει. Το ξέρει πως γράφει αργά και αυτό εκνευρίζει τους fans, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούν να αλλάξουν.
    Σύμφωνα με τις “πληροφορίες” η παραγωγή θα βουτήξει ξανά σε συγκεκριμένες περιόδους της σειράς για να αντλήσει το one off υλικό της ταινίας. Αυτό σημαίνει πως είναι πλέον πιθανό να ξαναδούμε πολλούς από τους χαρακτήρες που στην πορεία είχαν πεθάνει. Άρα ο Jon Snow είτε στο νέο κύκλο, είτε στην ταινία την εμφάνισή του θα την κάνει, οπότε ας χαλαρώσουμε. 
    Σίγουρα η Daily Star δεν είναι και οι New York Times, αλλά ας την πιστέψουμε προς το παρόν και βλέπουμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles