20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Winter is coming… Δείτε το teaser trailer του Game of Thrones game!

    Η Telltale Games, είναι μία εταιρεία ανάπτυξης που έχει συνδέσει το όνομα της με αρκετά adventure games και γενικότερα με τίτλους που κυκλοφορούν σε επεισοδιακή μορφή. Οι δημιουργοί του Tales of Monkey IslandSam & Max: Save the World και Wolf Among Us έχουν αναλάβει την ανάπτυξη ενός τίτλου που θα βασίζεται στο Game of Thrones!

    Game of Thrones_1

    Πρόσφατα, η Telltale παρουσίασε το πρώτο teaser trailer από το Game of Thrones game, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει τους φανατικούς φίλους της θρυλικής σειράς. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού στo Game of Thrones video game, πρόκειται να δούμε ορισμένους από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους και στο  video game. Τα γεγονότα της video game version του Game of Thrones λαμβάνουν χώρα χρονικά μεταξύ του τρίτου και πέμπτου κύκλου και στόχος της Telltale είναι να κυκλοφορήσει τον τίτλο σε έξι επεισόδια. Σύμφωνα με τα λιγοστά που γνωρίζουμε για την υπόθεση, o τίτλος της Telltale θα επικεντρώνεται στον οίκο των Forrester, μία οικογένεια που δεν αναφέρεται συχνά στα βιβλία του συγγραφέα George RR Martin, ενώ επιπλέον οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ορισμένες από τις πιο γνωστές περιοχές της τηλεοπτικής σειράς.

    Game of Thrones_3

    Το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones video game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο για PS4, Xbox One, PC, Mac, PS3, Xbox 360 και συσκευές iOS και μία πρώτη γεύση από αυτό μπορείτε να πάρτε στο teaser trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles