12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Game Streamer “λιώνει” στο Fortnite και βγάζει… 500.000$ το μήνα!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το game streaming πρόκειται για μία εξαιρετικά προσοδοφόρα δουλειά, για όλους εκείνους βέβαια που θα το παλέψουν πολύ και που θα γίνουν «πρώτα βιολιά» στο Twitch. Πρόσφατα, ο number one επαγγελματίας game streamer του FortniteNinja, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο CNBC ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κερδίζει κοντά στα 500.000 δολάρια τον… μήνα μέσα από τα streams και τις συνεργασίες του!

    Ninja Streamer 2

    O Ninja (που το «κανονικό» του όνομα είναι Tyler Blevins) ανέφερε ότι ξεκίνησε την «καριέρα» του πριν από 10 χρόνια, όταν ήταν ακόμη σπουδαστής στο Κολέγιο. Αν και ξεκίνησε με ένα μικρό κανάλι, όπως αντιλαμβάνεστε στη συνέχεια αυτό γιγαντώθηκε, με τον Blevins αναφέρει ότι τα περισσότερα έσοδα του προέρχονται από τους Prime subscribers της Amazon και του Twitch, ενώ βγάζει χρήματα και από το YouTube από τους 5 εκατομμύρια «ακολούθους» του. Παράλληλα, ο Ninja πρόσφατα streamάρε ένα παιχνίδι Fortnite με τον rapper Drake, όπου όπως αντιλαμβάνεστε επικράτησε πανικός σε όλα τα social media του. Όσον αφορά το… μυστικό του, εκτός από το να είναι κανείς άσσος στο Fortnite, ένας σωστός game streamer θα πρέπει να ψυχαγωγεί διαρκώς το κοινό του. Τώρα τι κάνει με τα χιλιάδες δολάρια που βγάζει… ο Ninja αναφέρει ότι επενδύει και κρατάει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται, καθώς καλό το game streaming αλλά ως γνωστόν είναι μία ασχολία που δεν κρατάει για πάντα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles