21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    GAMEATHLON Winter 2023: Μοναδικές προσφορές και πλούσια δώρα στο περίπτερο του Market24

    Η έκθεση που περίμενε κάθε tech lover και οι απανταχού gamers αναμένεται σε λίγες μέρες να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί το κοινό, αφού το GAMEATHLON Winter 2023 επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στην Ολυμπιακή αρένα Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας και video games, η οποία από το 2013 που ξεκίνησε την πορεία της, έχει γίνει πόλος έλξης για μεγάλα brands τεχνολογίας και της βιομηχανίας του gaming, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans με πανελλήνια τουρνουά και μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Φέτος, οι επισκέπτες αναμένεται να αντικρίσουν ιδίοις όμμασι ένα τεχνολογικό υπερθέαμα, αφού PC, κονσόλες, Arcade, Retro και VR θα μεταμορφώσουν την αρένα. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν booths, μαγαζιά, εκθέτες, ανακαλύπτοντας επιτραπέζια, indie εταιρείες και ένα τεράστιο artist alley. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να αγοράσει αγαπημένα προϊόντα από anime, ταινίες, gaming τίτλους και να γνωρίσει τα πιο γνωστά επιτραπέζια αλλά και τουρνουά καρτοπαιχνιδιών.

     

    Φυσικά, η εταιρεία CONCEPTUM A.E. και ο αγαπημένος προορισμός αγορών, το Market24, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη γιορτή του gaming. Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου το Market24, γνωστό για την τεράστια γκάμα παιδικών ειδών, video games, υπολογιστών, επιτραπέζιων και άλλων προϊόντων θα υποδεχτεί το κοινό στο περίπτερο C8 της GAMEATHLON Winter 2023. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το περίπτερο και να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας σε είδη gaming αλλά και τις κληρώσεις που θα προσφέρουν πλούσια δώρα στους τυχερούς, στο πλαίσιο της έκθεσης.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles