15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Gamer αδυνατίζει 50 ολόκληρα κιλά και το οφείλει στο… Pokémon GO!

    Το Pokémon GO όταν κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 προκάλεσε… φρενίτιδα! Εκατομμύρια fans του mobile gaming συνήθιζαν να καλύπτουν άπειρα χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση έχοντας ως στόχο να πιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Pokémon μπορούσαν. Τα χρόνια πέρασαν, ο παροξυσμός της Poke-Mania μοιραία τελείωσε, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που ακόμη και 4 χρόνια μετά το release του εξακολουθούν να πίνουν νερό στο όνομα του…

    Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ο Tommy Monkhouse, ένας νεαρός φοιτητής ο οποίος παίζοντας ανελλιπώς  Pokémon GO κατόρθωσε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά και έτσι να γίνει… άλλος άνθρωπος! Τα κιλά τα έχασε σε ένα χρονικό διάστημα του ενός έτους από τότε που ξεκίνησε την ενασχόληση του με το location-based mobile game της Niantic, το οποίο του το πρότεινε ένας κολλητός φίλος του. O Tommy συνήθιζε να «λιώνει» το αγαπημένο του mobile game κοντά στις 3 ώρες την ημέρα και μέσα σε περίπου ένα χρόνο κατάφερε να δει πολλά οφέλη στο σώμα του, βελτιώνοντας σημαντικά την υγεία του. Ο Tommy λοιπόν δεν χρειάστηκε ούτε εξουθενωτικές δίαιτες, ούτε να δαπανήσει ένα σκασμό λεφτά σε διαιτολόγους και ινστιτούτα αδυνατίσματος, καθώς το Pokémon GO έκανε τη δουλειά και με το… παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles