16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Οι gamers σε ρόλο δημιουργού, σχεδιάζουν το δικό τους χάρτη στο Battlefield 4!

    Οι developers της DICE, ζητούν τη βοήθεια των gamers για να σχεδιάσουν έναν νέο multiplayer χάρτη για το Battlefield 4. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης ιδέας, οι φανατικοί φίλοι του Battlefield θα μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους χάρτη με γνώμονα το τι πιστεύουν εκείνοι για το ποια θα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά ενός διασκεδαστικού multiplayer map.

    battlefield_4_new-wide

    Η DICE ουσιαστικά θα ζωγραφίσει πάνω σε έναν λευκό καμβά και τα «χρώματα» που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι οι απόψεις και οι ιδέες των gamers του Battlefield 4. Ο επονομαζόμενος και «Community Map» (που το όνομα του στοιχηματίζουμε ότι θα αλλάξει στο μέλλον), αναμένεται να κυκλοφορήσει δωρεάν για όλους τους παίκτες του Battlefield 4 (consoles και PC) και σίγουρα θα είναι ξεχωριστός. Το εγχείρημα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο και φανερώνει την ισχυρή σχέση που έχει κτιστεί ανάμεσα στην gaming Community και στο Battlefield franchise. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψη και τις ιδέες σας και να συμμετέχετε στο εν λόγω δημιουργικό εγχείρημα, δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από τα official forums του παιχνιδιού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles