16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Gameshow Cyprus 2018: Αναζητά τους ικανότερους gamers στη Κύπρο

    GAMESHOW COVER_print

    Τον ερχόμενο Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 22&23 Δεκέμβριου 2018 θα διεξαχθει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, το μεγαλύτερο πολυθεματικό gaming event που έγινε ποτέ στη Κύπρο «Gameshow Cyprus 2018».

    Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από την PrimeTel σε συνεργασία με τον οργανισμό eSports, Kinx Gaming, απευθύνεται στους λάτρεις της τεχνολογίας και των video games, και φιλοδόξει να αναδείξει τους ικανότερους gamers στη Κύπρο. Να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες του Gameshow Cyprus 2018, το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, θα μεταμορφωθεί για 2 ημέρες σε ένα απέραντο ψηφιακό battlefield με 200 gaming stations και ταχύτητες ρεκόρ από την PrimeTel, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαγωνιστούν σε τουρνουά eSports παίζοντας με τους πιο πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών, να διεκδικήσουν  crowdfunded έπαθλα, freebies και δώρα, να παρακολουθήσουν  ομιλίες και workshops από τους δημοφιλέστερους youtube influencers, streamers & personas και να ενημερωθούν για τις τάσεις στο gaming. Παράλληλα, γνωστοί streamers που θα συμμετάσχουν στο event, θα μοιράζονται με το κοινό την εμπειρία του γρήγορου παιχνιδιού.

    Τέλος, σημειώνεται ότι σε όσους θα συμμετάσχουν στο Gameshow Cyprus 2018 με δικό τους εξοπλισμό, θα τους παραχωρηθεί συγκεκριμένος χώρος για να στήσουν τον εξοπλισμό τους  και να λάβουν μέρος σε online gaming με 200 ακόμη αντιπάλους!

    Ψήφισε τα παιχνίδια που επιθυμείς να διαγωνιστείς ή να παρακολουθήσεις στο www.gameshowcyprus.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles