19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Gaming μικρόφωνα απο την νέα μάρκα gaming της ASBIS – Lorgar

    Η ASBISc Enterprises Plc, κορυφαίος διανομέας, προγραμματιστής και προμηθευτής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών IT και IoT στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, λανσάρει τη νέα μάρκα κορυφαίων αξεσουάρ για gamers, τη Lorgar.

    Η προιοντική της γκάμα περιλαμβάνει ποντίκια, πληκτρολόγια, mousepad, gamepads, gaming καρέκλες, μικρόφωνα, web κάμερες, ακουστικά και άλλα περιφερειακά. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων θα κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2022.

    Η Lorgar εισέρχεται για πρώτη φορά στην αγορά με μικρόφωνα επαγγελματικής ποιότητας. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 μοντέλα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Όλα τα μικρόφωνα είναι συμβατά με Mac, Windows, Android και Sony PlayStation. Οι συσκευές υποστηρίζουν Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom και άλλες σχετικές εφαρμογές κατάλληλες για gaming, streaming και φωνητική συνομιλία.

    Το SONER 313 διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για άνετη επικοινωνία με τους συμπαίκτες και τους ακόλουθούς. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κουμπί έντασης ήχου και υποστηρίζει εφαρμογή τριποδιού. Τα μοντέλα VOICER είναι μικρόφωνα υψηλής με μεγάλη γκάμα επιλογών διαμόρφωσης και πακέτων (Voicer 521, Voicer 721 και Voicer 931).

    «Τα μικρόφωνα Lorgar επιτρέπουν στους gamers να επικοινωνούν πιο άνετα χάρη στην υψηλή ποιότητα μετάδοσης του ήχου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε gamer γιατί κάθε λέξη και επικοινωνία κατα την διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να γνωστοποιείται ξεκάθαρα ανάμεσα στην ομάδα για να οδηγήσει στην νίκη. Συνολικά, αυτή τη στιγμή, οι πωλήσεις σε συνεργάτες σε όλες τις χώρες ανήλθαν σε περισσότερες από 2000 προιόντα. Τα προιόντα είναι ήδη διαθέσιμα στην Κυπριακή αγορά μέσω του δικτύου μεταπωλητών της ASBIS» – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles