15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Gaming monitors υψηλών οκτανίων, με τα AOC C27G2ZE/BK & C27G2ZU/BK που θα βρείτε στο Nok-Shop.gr!

    Η AOC δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς ανήκει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο των gaming monitors, έχοντας μια τεράστια γκάμα από προϊόντα που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Μια οθόνη της AOC που απευθύνεται στους gamers δεν χρειάζεται και πολλά για να πείσει όμως, καθώς είναι τα εξελιγμένα features της, που την κατατάσουν ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές. 

    Καμπυλότητα

    Η κυρτή σχεδίαση “τυλίγεται” γύρω σου, τοποθετώντας σε στο επίκεντρο της δράσης και παρέχοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού.

    FreeSync Premium

    Απόλαυσε την καλύτερη ποιότητα εικόνας ακόμα και σε παιχνίδια γρήγορου ρυθμού. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium διασφαλίζει ότι οι ρυθμοί ανανέωσης της GPU και της οθόνης είναι συγχρονισμένοι, γεγονός που εξασφαλίζει μια ομαλή gaming εμπειρία σε υψηλές επιδόσεις. Η AMD FreeSync Premium διαθέτει ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz, μειώνοντας το θόλωμα και ακονίζοντας την εικόνα για μια πιο ζωντανή εμπειρία. Η λειτουργία LFC εξαλείφει τον κίνδυνο εμφάνισης stutter σε περίπτωση που ο ρυθμός καρέ πέσει κάτω από τον ρυθμό ανανέωσης.

    240Hz Ρυθμός ανανέωσης

    Τα 240Hz απελευθερώνουν εντελώς τις GPU κορυφαίας τεχνολογίας, φέρνοντας άνευ προηγουμένου ρευστότητα στην εικόνα της οθόνης σου. Με κάθε λεπτομέρεια να εστιάζεται έντονα και κάθε κίνηση να εμφανίζεται με κρυστάλλινη σαφήνεια, νιώσε τις αντιδράσεις σου να συμβαδίζουν με τη δράση και αναβάθμισε το παιχνίδι σου.

    0.5 ms Χρόνος απόκρισης

    Ένας χρόνος απόκρισης pixel 0.5 ms, σημαίνει ταχύτητα χωρίς θολούρες, για βελτιωμένη εμπειρία. Η γρήγορη δράση και οι δραματικές μεταβάσεις θα αποδίδονται ομαλά χωρίς τα αρνητικά αποτελέσματα του ghosting.

    Τα σούπερ μοντέλα της AOC μπορείτε να τα βρείτε στο Nok-Shop.gr στο νούμερο 1 προορισμό για όλα τα ελκπληκτικά προϊόντα τεχνολογίας και gaming… και όχι μόνο! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles