15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Garmin Enduro: To smartwatch που μας υπόσχεται αυτονομία… 65 ημερών!

    Η Garmin εννοείται ότι διαθέτει μια πραγματικά αξιοθαύμαστη γκάμα wearable προϊόντων, η οποία μπορεί να καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, αλλά και όλα τα πορτοφόλια. Πρόσφατα, ένα από τα smartwatches της μας κίνησε το ενδιαφέρον, καθώς πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση του το Enduro, μια πρόταση που κυριολεκτικά σπάει κάθε ρεκόρ στον νευραλγικό τομέα της αυτονομίας, αγγίζοντας ακόμη και τις 65 ημέρες!

    To Garmin Enduro, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι σχεδιασμένο για «ειδικές» αποστολές και απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι αρέσκονται και στις πιο… extreme καταστάσεις στη φύση. Σχεδιασμένο για να αντέχει σε κάθε κακουχία και ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, το εν λόγω έξυπνο ρολόι δύναται να εκμεταλλευτεί ακόμη και τη δύναμη του ήλιου, καθώς μπορεί να φορτίσει από το ηλιακό φως!

    Για αυτό και η αυτονομία των 65 ημέρων που υπόσχεται δεν αποτελεί όνειρο απατηλό (φτάνει μόνο να το «βλέπει» ο ήλιος). Ως είθισται, η ενισχυμένη πρόταση της Garmin ξεχωρίζει για τα ποιοτικά και σούπερ ανθεκτικά υλικά κατασκευής, καθώς στην entry-level μορφή του διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ (μόλις 72 γραμμάρια για την έκδοση με ατσάλι και 58 γραμμάρια για την πιο ακριβή έκδοση που διαθέτει bezels από τιτάνιο).

    Σε περίπτωση που δεν επωφεληθείτε από τη «δύναμη του ήλιου» το Garmin Enduro μπορεί να προφέρει έως και 70 ώρες αυτονομίας, ακόμη και με όλα τα features του ενεργοποιημένα (και τη δυνατότητα GPS tracking), ενώ φυσικά όπως κάθε smartwatch που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό διαθέτει παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας, παρακολούθηση του ύπνου και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και πολλά ακόμη εργαλεία, ενδείξεις και πληροφορίες που θα εκτιμήσουν οι φανατικοί λάτρεις του well-being. Φυσικά, όλα τα παραπάνω features έχουν και το… κόστος τους, καθώς η τιμή του είναι τσιμπημένη στα 799 δολάρια, παρόλα αυτά πρόκειται για μια πρόταση που βάζει πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των premium high-end smartwatches.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles