13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Garmin epix: Τα νέα multisport smartwatches που πάιζουν δυνατά σε κάθε περίσταση!

    Κατασκευασμένο για καθημερινή χρήση, το epix συνδυάζει τον ανθεκτικό σχεδιασμό και τα κορυφαία υλικά όπως το ζαφείρι και το τιτάνιο με μια όμορφη φωτεινή, πάντα ενεργή οθόνη AMOLED 1,3 ιντσών. Ο αξιόπιστος έλεγχος της συσκευής από τα πλήκτρα συμπληρώνεται από την οθόνη αφής για διπλή χρηστικότητα, βελτιώνοντας την καθημερινή διάδραση ως smartwatch και την πλοήγηση στον χάρτη. Μείνετε σε φόρμα και βελτιώστε την τεχνική σας με ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια και γιόγκα. Φεύγετε από την δουλεία για να πάτε να παίξετε τένις; Αλλάξτε γρήγορα τα λουράκια του epix με επιλογές από την σειρά QuickFit σε μπρασελέ, δέρμα, σουέτ και σιλικόνη.

    Εξελιγμένη υγεία και ευεξία

    Με το epix στον καρπό σας και το μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας από την Garmin, έχετε όλα τα εργαλεία που βοηθάνε τους χρήστες να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της συνολικής τους ευεξίας και περιλαμβάνει: καρδιακούς παλμούς από τον καρπό (με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις χρήστη για χαμηλές ή υψηλές μετρήσεις1), αναπνοή και παρακολούθηση στρες, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου με βαθμολογία και λεπτομέρειες και παρακολούθηση ενέργειας Body-Battery™. Το epix μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε δραστήριο τρόπο ζωής, όσο διαφορετικός και αν είναι, με μια πλειάδα αθλητικών εφαρμογών για προπονήσεις στο γυμναστήριο, το τένις, την αναρρίχηση, το bouldering, το γκολφ, το σερφ και το σκι, απλά για να σας αναφέρουμε μερικά.

    Καινοτόμα προπονητική και προπόνηση

    Είτε προπονήστε για τα 5 χιλ. ή για κάτι μεγαλύτερο, το epix μπορεί να προετοιμάσει δρομείς για την μέρα του αγώνα με εξατομικευμένα προπονητικά σχέδια από το Garmin Coach, μαζί με ένα εικονικό προσωπικό προπονητή για επιπλέον κίνητρο. Για τους δρομείς μεγαλύτερων αποστάσεων το epix διαθέτει μεγάλο εύρος εξελιγμένων προπονητικών λειτουργιών όπως το PacePro – που κρατάει τη στρατηγική του ρυθμού με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση-  και το Real-Time Stamina για να καταγράφετε και να διαχειρίζεστε την κόπωση κατά την διάρκεια μιας δραστηρίοτητας ώστε να αποφύγετε την εξάντληση. Προπονηθείτε πιο έξυπνα με τις ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων από το epix, βασισμένες στην φυσική κατάσταση του χρήστη, τις πρόσφατες προπονήσεις, το χρόνο αποκατάστασης, το ιστορικό προπονήσεων και βιομετρικά δεδομένα.

    Έξυπνες λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη

    Το epix παρέχει ολοήμερη σύνδεση και άνεση με πολλές έξυπνες λειτουργίες όπως:

    • Έξυπνες ειδοποιήσεις: λαμβάνετε ειδοποιήσεις2 για εισερχόμενες κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδοποιήσεις ημερολογίου και άλλα.
    • Αποθήκευση μουσικής: κατεβάστε τραγούδια ή λίστες αναπαραγωγής3, περιλαμβανομένων και αυτών από υπηρεσίες μουσικής τρίτων. Τα Spotify®, Amazon Music, και Deezer είναι προφορτωμένα μέσω του νέου καταστήματος Connect IQ στην συσκευή. Το Connect IQ στην συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν εφαρμογές και να της εγκαθιστούν απευθείας στο ρολόι μέσω Wi-Fi . Δεν απαιτείται τηλέφωνο.
    • Ασφάλεια και εντοπισμός: η ανίχνευση συμβάντος (κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου) και η βοήθεια μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο του χρήστη (αν είναι διαθέσιμη) σε επαφές εκτάκτου ανάγκης
    • Garmin Pay: Ανέπαφη λύση πληρωμών επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν τα μετρητά και τις κάρτες σπίτι τους για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές4.
    • Εξατομίκευση: προσθέστε προσωπικότητα κατεβάζοντας εφαρμογές, widgets, εμφανίσεις ώρας και άλλα πολλά από το κατάστημα Connect IQ, με επιπρόσθετη υποστήριξη εφαρμογών για τα for Garmin Golf, Explore και Garmin Connect Mobile

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Διαθέσιμο τώρα, το epix κυκλοφορεί σε εκδόσεις Slate Steel με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και φακό από ενισχυμένο γυαλί, Black Titanium με φακό από ζαφείρι και White Titanium με φακό από ζαφείρι, Black/Carbon Gray DLC τιτάνιο με φακό από ζαφείρι και δερμάτινο λουράκι με προτεινόμενη λιανική τιμή από €899.99

    Κατασκευασμένα μέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση στην ανάπτυξη προϊόντων και εργαλείων μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής, η Garmin πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles