15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Garmin Forerunner 245 Music: Το κορυφαίο smartwatch για running στο red365.gr

    Λίγα gadgets έχουν αγαπηθεί από το καταναλωτικό κοινό όσο τα smartwatches τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι λογικό, κι εσύ, εν όψει καλοκαιριού, να αναζητάς το απόλυτο εργαλείο που θα σε συντροφεύσει στις προπονήσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου. Μπορεί στην αγορά να κυκλοφορούν πλέον αναρίθμητες επιλογές, όμως είναι απαραίτητο να λαμβάνεις υπόψη πάνω από όλα τις δικές σου ανάγκες, προτού προχωρήσεις στην αγορά. Αν για παράδειγμα είσαι runner και ξεκίνησες προπονήσεις για το μαραθώνιο, η επιλογή είναι μία και ακούει στο όνομα Garmin Forerunner 245 Music.

    Αν θες να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή την κατάσταση προπόνησης και τις επιδόσεις σου, χρησιμοποιώντας ένα ρολόι με λουράκι σιλικόνης που αντέχει στον ιδρώτα, μπες σήμερα στο red365.gr και ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στο Garmin Forerunner 245 Music  Aqua. Πρόκειται για ένα μοντέλο ανθεκτικό σε πτώσεις, στο οποίο μπορείς να παρακολουθήσεις τη συχνότητα βημάτων, το χρόνο επαφής με το έδαφος, την εξισορρόπηση επαφής με το έδαφος, το μήκος διασκελισμού, την κατακόρυφη ταλάντωση και την κατακόρυφη αναλογία, τη στιγμή που θα γνωρίζεις πόσο γρήγορα ή μακριά τρέχεις με τα σήματα GPS, GLONASS και Galileo.

    Η μπαταρία δεν είναι κάτι που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα, αφού αντέχει μέχρι 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, μέχρι 6 ώρες με GPS και μουσική και μέχρι 24 ώρες με GPS χωρίς μουσική. Διαθέτει οθόνη 1,2 ιντσών, Bluetooth, Wi-Fi, Πυξίδα, Επιταχυνσιόμετρο, Βηματόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Θερμιδομετρητή και Παρακολούθηση ‘Υπνου, ενώ είναι ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών και συμβατό με Android και iOS.

    Πρόκειται σίγουρα για ένα κορυφαίο smartwatch που θα σε πάει πολύ…μακριά, όμως ένα είναι το κατάστημα που θα το προμηθευτείς στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ενώ παράλληλα θα είσαι ήσυχος ότι δε θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

    Στο red365.gr θα βρεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων ήχου, air conditioner, ρολόγια, σκούπες robot, auto-moto gadgets, smart hub και gaming και θα ανακαλύψεις εύκολα την τηλεόραση, το κινητό, το tablet, τα αξεσουάρ ή το laptop που χρειάζεσαι χωρίς να ανατρέχεις σε δεκάδες ιστοσελίδες διαβάζοντας χαρακτηριστικά προϊόντων. Μπες σήμερα στο ολοκαίνουριο site red365.gr και βρες πανεύκολα, με μια απλή περιήγηση ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles