21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Garmin Forerunner 735XT: το ρολόι που σου δείχνει πόσο σκληρά γυμνάζεσαι!

    Βασικά δεν υπάρχει τελειωμός στον αριθμό των wearables, όπως τα smartwatches, fitness bands και health trackers, που μετράνε τα βήματα που κάνεις, τις θερμίδες που καις, την απόσταση που έχεις διανύσει, ακόμα και το μέγιστο καρδιακό παλμό που έχεις μέσα στην μέρα. Όμως είναι λίγα αυτά που συλλέγουν τα δεδομένα με ένα ενιαίο και εύκολο στη χρήση μετρικό σύστημα. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο σκληρά έχουμε γυμναστεί μόνο από τις θερμίδες που έχουμε κάψει, κι εδώ είναι που μπαίνει το νέο sports tracker της Garmin, το Forerunner 735XT.

    wewe

    Το Garmin Forerunner 735XT έχει όλες τις κλασσικές λειτουργίες που περιμένεις να δεις, αλλά σε μια μοντέρνα εκδοχή, που περιλαμβάνει GPS και ειδικό μετρητή παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού της Garmin, το Elevate. Παρέχει πληροφορίες για πολλά αθλήματα, όπως το τρέξιμο, το κολύμπι, τη πεζοπορία, το ski και τη ποδηλασία, ενώ μετράει την διάρκεια του ύπνου. Όμως το  Forerunner 735XT ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα, επειδή είναι το πρώτο smartwatch που περιλαμβάνει τη πλατφόρμα γυμναστικής «Suffer Score», η οποία μετράει τη φυσική κόπωση συγκρίνοντας τον αυξανόμενο καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια της εργασίας σε σχέση με την διάρκεια της ξεκούρασης.

    we

    Το ρολόι προβάλει επίσης ειδοποιήσεις, κλήσεις, email και μηνύματα από το συνδεδεμένο με Bluetooth κινητό, συν ότι ελέγχει τη μουσική που παίζει το κινητό.  Συνδέεται με το Connect IQ store της Garmin για να ανεφοδιάζεται με νέα faces και εφαρμογές, συγχρονίζεται με το online fitness service της Garmin και σου επιτρέπει να στέλνεις στα social media την πρόοδο που έχεις κάνει.

    Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη, καθώς ξεκινάει από τα 450 δολάρια. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο/γκρι και μπλε/γαλάζιο συνδυασμό χρωμάτων, ενώ η μπαταρία του διαρκεί μέχρι 11 μέρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles