20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ανανεωμένο Project Morpheus VR headset από τη Sony και ημερομηνία κυκλοφορίας

    Στο περσινό Game Developers Conference του San Francisco, η Sony μας είχε δώσει μία γεύση από το virtual reality headset της, Project Morpheus και, ένα χρόνο ακριβώς αργότερα, ανακοινώνει το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας της συσκευής, που θα κάνει τελικά πρεμιέρα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

    Project Morpheus 01

    Μέσα στον προηγούμενο χρόνο, το VR σημείωσε πραγματική “έκρηξη” με πολλές εταιρείες να παρουσιάζουν τις δικές τους λύσεις επιδεικνύοντας στους καταναλωτές τη virtual reality εμπειρία. Η Sony έκανε μικροαλλαγές στο kit dev της συσκευής με βάση το feedback από τους καταναλωτές, ώστε να “παραδώσει μία VR εμπειρία που θα καλύπτει το όραμα της εταιρείας”.

    Project Morpheus 02

    Το τελευταίο prototype του Project Morpheus που παρουσιάστηκε στο GDC 2015 διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό και μία RGΒ OLED oθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών πλέον και ανάλυσης 1920x1080p που προσφέρει πεδίο προβολής 100 μοίρες. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 120Hz, ενώ υποστηρίζεται “super low latency”, το μισό απ’ ό,τι το αρχικό μοντέλο. Τέλος, υπάρχουν πλέον εννιά LEDs στο headset, τρία περισσότερα από το πρώτο prototype.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles