19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Gears of War 4: νέο τρέιλερ για το επερχόμενο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου

    Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα το νέο τρέιλερ του Gears of War 4, στο οποίο βλέπουμε νέο υλικό από το gameplay του επερχόμενου παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

    Gears of War 4

    Ένα νέο έπος ξεκινά για ένα από τα πιο αναγνωρισμένα videogames όλων των εποχών. Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Gears of War 3, ο JD Fenix και οι φίλοι του, Kait και Del, πρέπει να σώσουν τους αγαπημένους τους, και να ανακαλύψουν την πηγή ενός νέου τερατώδους εχθρού.

    Το Gears of War 4 σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου έπους για ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια, καθώς μια νέα ομάδα ηρώων δημιουργείται για να αντιμετωπίσει μια νέα τρομερή απειλή. Θυμίζοντας το κλασικό σκοτεινό και έντονο παλιό παιχνίδι, οι παίχτες μπορούν να περιμένουν ένα γνώριμο, αλλά ταυτόχρονα ανανεωμένο gameplay, που περιλαμβάνει βίαιη περιπέτεια, μια καμπάνια που κόβει την ανάσα και εκθαμβωτικά οπτικά εφέ από τους ειδικούς του Unreal Engine 4.

    Θες να πάρεις μια πρώτη γεύση από το Gears of War 4 πριν τον Οκτώβριο; Παρακολούθησε, τότε, το βίντεο στο τέλους αυτού του άρθρου. Μην ξεχάσεις: το multiplayer beta θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου. Οι παίχτες που έπαιξαν το Gears of War: Ultimate Edition στο Xbox One ή στα Windows 10 θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την beta έκδοση στο Xbox One, που θα διατεθεί σε όλα τα μέλη του Xbox Live Gold στις 25 Απριλίου.

    Το Gears of War 4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One στις 11 Οκτωβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=ji2aU4EdQww

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles