18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tο Geeksphone Revolution έχει πολύ υποσχόμενα specs!

    Για το επερχόμενο dual-OS smartphone της Geeksphone γνωρίζετε ήδη γιατί έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτό. Πλέον έχουμε αρκετές πληροφορίες στα χέρια μας για να δημιουργούμε προσδοκίες για το μοντέλο αυτό…

    Οι πρώτες φωτογραφίες του δείχνουν μια λιτή συσκευή που θυμίζει σε ένα βαθμό Nexus 5, τόσο λόγω της διχρωμίας του (λευκό-μαύρο), όσο και λόγω του γενικότερα απλού σχεδιασμού του. Ακόμα πιό ενδιαφέρον γίνεται μόλις ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του, αφού εκεί βρίσκουμε μια οθόνη ακριβώς όσο μεγάλη πρέπει, στις 4,7 ίντσες…και φθάνουμε στο hardware. Εκεί όπου η Intel βρήκε το δρόμο της και χάρισε στο Geeksphone Revolution το Atom Z2560 chipset της, με δύο πυρήνες στο 1,6GHz και 1GB μνήμης RAM. Γενικότερα το 2014 πολλές συσκευές θα «φορέσουν τα μπλέ», καθώς υπάρχει σαφώς ένας δεύτερος παίκτης δίπλα στην Qualcomm, στη high-end αγορά (εξαιρώντας τα Exynos της Samsung).

    geeksphone-revolution-2

    Βρίσκουμε, επίσης, 4GB αποθηκευτικού χώρου με επέκταση μέσω microSD, κάμερα των 8 MPixels (εμπρόσθια 1,3 MPixels) και μια μπαταρία των 2.000mAh. Το Revolution δεν υποστηρίζει 4G δίκτυα αλλά έχει συνδεσιμοτητα Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 και GPS με A-GPS, αλλά και αισθητήρες εγγύτητας και φωτός. Φυσικά το μεγάλο του ατού είναι τα δύο λειτουργικά σε dual-boot mode, με το Android της Google και το Firefox OS (Boot2Gecko) της Mozilla να συνυπάρχουν αρμονικά. Σύμφωνα με τον CEO της Geeksphone, το Revolution θα κοστίζει λίγο παραπάνω από €200 μόλις και θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 14 Φεβρουαρίου.

    Δε ξέρουμε για εσάς, αλλά μας ενθουσιάζουν οι προοπτικές αυτής της συσκευής και ελπίζουμε να την έχουμε και στα χέρια μας για να σας την παρουσιάσουμε όπως της αρμόζει!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles