17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    General Mobile Android One GM 8 2019: Pure Αndroid One για όλους, με κόστος μόνο 119 ευρώ

    Σας παρουσιάζουμε το General Mobile GM 8 2019, που κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Google στα πλαίσια του προγράμματος Android One, που σημαίνει ότι κατασκευάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα αυστηρά quality controls της Google, διαθέτει καθαρό Android στην πιο τελευταία έκδοση του και δέχεται πρώτο  εκδόσεις και security updates αμέσως μόλις είναι διαθέσιμες κατευθείαν από την Google.

    gm8-grey-flat

    Το GM 8 είναι μία  όμορφη συσκευή με μεταλλικό σκελετό και φρέσκο design σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς. Η FullView οθόνη του είναι τεχνολογίας IPS LCD, διαθέτει διαγώνιο 5,7 ιντσών, ανάλυση 1440×720 pixels, και αναλογία 18:9 ενώ διαθέτει προστασία Gorilla Glass κάτι που συναντάμε μόνο σε premium συσκευές.

    Το βάρος του GM 8 είναι153  γραμμάρια και οι διαστάσεις του 154x72x8 mm,  διαστάσεις σημαντικά μειωμένες σε σχέση με την μεγάλη οθόνη των 5.7 ιντσών, προσφέροντα άνετη εμπειρία χρήσης, σαν να κρατάτε μία αρκετά μικρότερη σε μέγεθος συσκευή

    Το GM 8 ενσωματώνει τον επεξεργαστή SnapDragon 435 με 8 πυρήνες στα 1.4GHz. Η συσκευή διαθέτει 3GB RAM καθώς και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD, χωρητικότητας έως 128GB.

    gm8-silicon-case

    Το GM 8 έχει μία κάμερα στο πίσω μέρος, με αισθητήρα 13MP, διάφραγμα f/2.0, HDR/Auto-HDR, PDAF, slow-motion video capture και λήψη 1080p video. Οι λήψεις του GM 8 είναι πολύ καλές για την κατηγορία του και την τιμή του ενώ διαθέτει διάφορα modes που είναι αρκετά χρήσιμα Η selfie κάμερα έχει επίσης 13MP αισθητήρα και f/2.2 διάφραγμα.

    Το GM8 ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 3075mAh, που εγγυάται ότι δε θα μείνετε από ενέργεια για πολλές ώρες χρήσης. Eνώ διαθέτει δυνατότητα Fast Charge με τον αντίστοιχο φορτιστή που το συνοδεύει.

    Φυσικά ως ένα Αndroid One smartphone το GM 8 διαθέτει pure έκδοση το Android 9.0  της Google που εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία άμεση απόκριση, γρήγορη μετάβαση μεταξύ των εφαρμογών και σιγουριά σύντομης αναβάθμισης στο νέο Android 10.0 που αναμένεται σύντομα.

    To GM 8 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο μεταπωλητών της Conceptum Distribution στην τιμή των 119 ευρώ.

    Πρόκειται για μια εξαιρετικά value for money πρόταση που ξεχωρίζει όχι μόνο λόγο του AndroidOne αλλά και για το πλήρες πακέτο δυνατοτήτων του που δύσκολα συναντά κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής.

    Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ στο https://tinyurl.com/y2cdhck9

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles