20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    GeoOrbital: η ρόδα που μετατρέπει το παραδοσιακό ποδήλατο σε ηλεκτρικό

    Τα ηλεκτρικά ποδήλατα υπάρχουν στην καθημερινότητα μας εδώ και δεκαετίες. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλεις να πετάξεις το παραδοσιακό σου ποδήλατο αλλά ταυτόχρονα θέλεις να παράγεις ενέργεια; Το GeoOrbital είναι μια universal ρόδα που μετατρέπει το κλασσικό ποδήλατο σε ηλεκτρικό.

    σδφ

    Οι δημιουργοί του GeoOrbital, πριν υλοποιήσουν την ιδέα τους, είχαν εργαστεί στη Ford και στη SpaceX, εταιρίες που γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα παραπάνω σχετικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες στα μεταφορικά μέσα. Η συσκευή αντικαθιστά τη μπροστινή ρόδα σε ποδήλατα με ρόδες των 26 ιντσών ή 700c (28 ιντσών/29 ιντσών). Η ρόδα διαθέτει μπαταρία λιθίου της συσκευής και επιταχύνει το ποδήλατο κατά 32 μέτρα την ώρα για περίπου 96 χιλιόμετρα, όπως επίσης θύρα USB για να φορτίζει κατά τη διάρκεια της βόλτας, ενώ επαναφορτίζεται όταν κάνεις πεντάλ ή πατάς φρένο ή κυλάς στην κατηφόρα.

    Όμως, όλη αυτή η ηλεκτρική «βοήθεια» για να κάνεις βόλτες έρχεται με ένα τίμημα: το πρόσθετο βάρος. Όταν οι κλασσικές ρόδες ζυγίζουν 1,5 με 2,5 κιλά, το GeoOrbital ζυγίζει 5 με 8 κιλά, ανάλογα με το μοντέλο. Καθώς τα πρώτα τεμάχια έχουν ήδη πουληθεί, μπορείς να ακόμα να παραγγείλεις μια στη Kickstarter campaign της εταιρίας προς 650 δολάρια, με παράδοση το Νοέμβριο.

    Δείτε το βίντεο:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles