18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: διεξάγει έρευνα καταναλωτών για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

    Την έναρξη διεξαγωγής έρευνας καταναλωτών σε σχέση με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε το Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ).

    Η έρευνα θα διεξαχθεί κατά την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2023 από την εταιρεία PULSE MARKET RESEARCH LTD για λογαριασμό του ΓΕΡΗΕΤ, με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων. Δικαίωμα συμμετοχής στην ερευνα έχουν άτομα ηλικίας 18 χρονών και άνω, που είναι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων.

    Σκοπός της έρευνας είναι η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών που σχετίζονται με την χρήση της κινητής τηλεφωνίας, όπως η  ποιότητα των κλήσεων, η ποιότητα φωνής, η  διαθεσιμότητα του δικτύου, το κόστος  των προσφερομένων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας , καθώς και άλλων χαρακτηριστικών της κινητής τηλεφωνίας, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για περαιτέρω ενέργειες του ΓΕΡΗΕΤ στα πλαίσια των θεσμικών αρμοδιοτήτων του.

    Η επιλογή των ερωτώμενων γίνεται τυχαία από λογισμικό που παράγει τυχαίους 8ψήφιους αριθμούς και δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles