19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: Δημόσια ακρόαση στο πλαίσιο της υποχρέωσης για προώθηση του αποτελεσματικού ανταγωνισμού στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

    Όπως ενημερώνει ο Επίτροπος Επικοινωνιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και την υποχρέωση για εισαγωγή και προώθηση αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, προχώρησε πρόσφατα σε σχετική αξιολόγηση του περιεχομένου του Υποδείγματος Προσφοράς Υπηρεσιών Πρόσβασης της CYTA, (Χονδρική Τοπική Πρόσβαση σε Σταθερή Θέση και  Πρόσβαση στο Ευρυζωνικό Δίκτυο), και εκ πρώτης όψεως συμφωνεί με τις σχετικές τροποποιήσεις.

    Κατόπιν τούτου, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε Δημόσια Ακρόαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 08 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00-11:00 π.μ. μέσω της εφαρμογής WebEx. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις (emails) συμμετεχόντων για να λάβουν πρόσκληση. Το Υπόδειγμα Προσφοράς Υπηρεσιών Πρόσβασης της CYTA είναι διαθέσιμο στον πιο κάτω δικτυακό χώρο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.cytawholesale.com.cy/el/page/ypodeigma-prosforas-ypiresion.

    Οι θέσεις των ενδιαφερόμενων μερών μπορούν να υποβληθούν γραπτώς, το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:30 μ.μ., με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  ή και με τηλεομοιότυπο (Αρ. φαξ 22693070) στο Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης  Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

    Όλες οι απαντήσεις και τα σχόλια που θα ληφθούν κατά τη Δημόσια Ακρόαση, θα είναι διαθέσιμα προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, με επιφύλαξη σε ότι αφορά σε πληροφορίες που θα δοθούν ως εμπιστευτικές ή και ως επαγγελματικό απόρρητο με βάση τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles