15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: Δημόσια Διαβούλευση για την μεθοδολογία ανάπτυξης κοστολογικών μοντέλων για τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας!

    Πρόσκληση για την διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης ανακοίνωσε ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών αναφορικά με την μεθοδολογία ανάπτυξης κοστολογικών μοντέλων για τα δίκτυα σταθερής και κινητής, για τον υπολογισμό του καθαρού κόστους της καθολικής υπηρεσίας καθώς επίσης και για τα μοντέλα συμπίεσης περιθωρίου.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη Δημόσια Διαβούλευση αποτελεί συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων του ΓΕΡΗΕΤ (Ημερομηνίας 16ης  Δεκεμβρίου 2015 και 12ης Φεβρουαρίου 2016) αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου “Audit of CYTA’s costing systems and Development of tools for effective cost assessment and price regulation in order to promote competition in the fixed and mobile communication market in Cyprus”.

    Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy.

    Τέλος, οι θέσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 24η Μαρτίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles