16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: Δημόσια Διαβούλευση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό παροχέα με Σημαντική Ισχύ στην Αγορά

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης επί του περιεχομένου του προσχεδίου Εγγράφου Κοινοποίησης αναφορικά με τον Ορισμό της Σχετικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών, την Αξιολόγηση της Ανάγκης για ex ante Ρύθμιση, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό παροχέα με Σημαντική Ισχύ στην σχετική Αγορά καθώς και το Σχέδιο Ρυθμιστικών Μέτρων σε αυτή, ανακοινώσε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

    Η Δημόσια Διαβούλευση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy (επιλογή “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”).

    Σημειώνεται ότι οι θέσεις των ενδιαφερομένων μερών πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 16 Μαρτίου του 2018 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles