22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΓΕΡΗΕΤ: Δημόσια Διαβούλευση για την υποχρέωση των παρόχων να ενημερώνουν έγκαιρα το Διαδραστικό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών

    tel2me

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με την τροποποίηση της περί Καθορισμού Όρων ή/και Ειδικών Υποχρεώσεων Απόφασης του 2015 (Κ.Δ.Π. 10/2015), ανακοινώσε ο Επίτροπος Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΡΗΕΤ).

    Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy. Οι θέσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 19η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Το Παράρτημα της Απόφασης που αφορά τους Γενικούς Όρους τροποποιείται με την προσθήκη μιας νέας παραγράφου που προνοεί ότι «Πρόσωπο που παρέχει δημόσια διαθέσιμη υπηρεσία ηλεκτρονικών επικοινωνιών οφείλει να ενημερώνει το «Διαδραστικό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών» με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πληροφορίες οι οποίες αφορούν στους όρους και προϋποθέσεις διάθεσης της υπηρεσίας».

    Ειδικότερα, όλοι οι παροχείς που παρέχουν δημόσια διαθέσιμη υπηρεσία ηλεκτρονικών επικοινωνιών οφείλουν να ενημερώνουν το Διαδραστικό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ΓΕΡΗΕΤ: (α) Σε περίπτωση διάθεσης νέου προϊόντος ή και υπηρεσίας οφείλουν να ενημερώνουν το «Εργαλείο» με την εισαγωγή όλων των σχετικών στοιχείων και πληροφοριών, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την εμπορική διάθεση νέου προϊόντος ή και υπηρεσίας. (β) Σε περίπτωση τροποποίησης όρων και προϋποθέσεων των υφιστάμενων προϊόντων ή και υπηρεσιών, οφείλουν να ενημερώνουν το «Εργαλείο» τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν τη θέση σε ισχύ της σχετικής τροποποίησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles